DECT Systeem

Yealink Multicell System

Over het Multi-cell System

De Yealink Multi-cell system is geschikt voor bedrijven die graag veel draadloze DECT toestellen gebruiken. Dit systeem is heel geschikt voor magazijnen en grote winkelpanden. Je kunt er in totaal tot 30 basisstations en tot 100 draadloze handsets op aansluiten (niet inbegrepen). Het multi-cell system bestaat uit een Yealink W80B en een DECT-manager. Neem contact met ons op voor verdere uitleg over deze VoIP-apparaten.

 • Bereikbaarheid

  Met het Multi-cell system zijn in je bedrijf tot 100 medewerkers bereikbaar die allemaal tegelijkertijd gesprekken kunnen voeren.

 • Bereik

  Voor grote bedrijfspanden en loodsen is het multi-cell systeem zeer geschikt, want er zijn tot 30 basisstations op aan te sluiten.

 • Compatibiliteit

  Op het Multi-cell system zijn verschillende types Yealink dect toestellen aan te sluiten, zoals de W53H, W56H en de W73H.

Dit kun je ermee

 • Tot 100 draadloze toestellen verbinden
 • Grote panden volledig voorzien van DECT-signaal
 • Contacten toevoegen aan het telefoonboek
 • Uitbreidbaar tot 30 basisstations

€ 560,-

Deze prijs is inclusief configuratie en exclusief btw en verzending (€ 4,95 per bestelling)

Het toestel wordt geleverd inclusief adapter en gebruiksaanwijzing. Neem contact op om met ons te bespreken hoe we dit telefonie-systeem implementeren in jouw bedrijfspand.

Yealink DECT systeem bestellen?

Ben je al klant bij Voys en wil je dit Yealink DECT systeem bestellen? Stuur een mailtje naar hallo@voys.nl of bel naar 050 700 9900.

Nog geen klant?

Ben je nog geen klant bij Voys en wil je meer weten over onze diensten? Meld je dan binnen tien minuten aan aan of neem contact met ons op.

 

Vrijblijvende offerteContact