Standaard bureautoestel

Yealink T42U

Over de T42U

Makkelijk voor thuiswerkers en kantoorwerkers die regelmatig bellen en regelmatig doorschakelen naar collega’s. De Yealink T42U is de meestgebruikte en -verkochte IP-telefoon van dit moment. Dit toestel is eenvoudig in gebruik, heeft alle mogelijkheden die je nodig hebt en heeft een uitstekende geluidskwaliteit.

 • Helder display

  Het display is 2,7″ en is groot genoeg om zaken als bedrijfsnamen weer te geven én te laten zien op welk nummer je gebeld wordt.

 • Geluidskwaliteit

  De T42U heeft HD-geluidskwaliteit. Gesprekspartners zijn optimaal te verstaan en door de actieve noise-cancelling horen ze jou ook kraakhelder.

 • Connectiviteit

  De T42U heeft 2 WLAN-poorten. Zo kun je het toestel rechtstreeks bekabeld aansluiten op je internetverbinding en gebruik je dezelfde kabel vervolgens ook om je PC of laptop van stroom te voorzien.

Dit kun je ermee

 • Schakel eenvoudig door
 • Zet een gesprek in de wacht
 • Voeg contacten toe aan het telefoonboek
 • Krijgt stroom via je internetkabel
 • Heeft de mogelijkheid om een headset aan te sluiten

€ 127,-

Deze prijs is inclusief configuratie en exclusief btw en verzending (€ 4,95 per bestelling)

Het toestel wordt geleverd inclusief adapter en gebruiksaanwijzing. Je hoeft het toestel niet meer zelf in te stellen, want wij zorgen dat het toestel automatisch wordt gekoppeld aan je account bij Voys. Sluit je Yealink aan en binnen een minuut kun je ermee bellen.

Yealink toestel bestellen?

Ben je al klant bij Voys en wil je dit Yealink toestel bestellen? Stuur een mailtje naar hallo@voys.nl en dan zorgen we dat je hem binnen twee werkdagen binnen hebt.

Nog geen klant?

Ben je nog geen klant bij Voys en wil je meer weten over onze diensten? Meld je dan binnen tien minuten aan aan of neem contact met ons op.

 

Meld je aanMeer over het aanbod

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech