Yealink W73H

Over de W73H

De W73H is een extra handset die je verbindt met een Yealink basisstation. Dat basisstation is niet bijgeleverd. Kijk daarvoor naar een W73P, dat is de set van een basisstation en handset. Op dat basisstation kun je zelfs tot 10 van deze handsets aansluiten. Deze handset is zeer geschikt voor ruimtes waar mensen vaak in beweging zijn, zoals winkels en magazijnen.

Dit kun je ermee

  • Doorschakelen
  • Gesprek in de wacht zetten
  • Contacten toevoegen aan het telefoonboek
  • Eindeloos rondwandelen tijdens het bellen, mits je een beetje in de buurt blijft

€ 97,-

Deze prijs is inclusief configuratie en exclusief btw en verzending (€ 4,95 per bestelling)

Het toestel wordt geleverd inclusief adapter en gebruiksaanwijzing. Het toestel moet bij binnenkomst nog worden aangemeld op het bestaande basisstation. Dit is zeer eenvoudig binnen een minuut in te stellen.

Yealink handset bestellen?

Ben je al klant bij Voys en wil je deze extra Yealink handset bestellen? Stuur een mailtje naar hallo@voys.nl en dan zorgen we dat je hem binnen twee werkdagen binnen hebt.

Nog geen klant?

Ben je nog geen klant bij Voys en wil je meer weten over onze diensten? Meld je dan binnen tien minuten aan aan of neem contact met ons op.

 

Meld je aan Meer over het aanbod

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!