Plugins

Met onze gratis plugins hebt, kun je snel via de browser klik-en-bellen en de bereikbaarheid van jezelf beheren en die van je collega’s inzien.

Een aantal voordelen

van onze plugins

  • Onze plugins geven je veel informatie over de bereikbaarheid van je bedrijf.
  • De informatie is direct in je browser beschikbaar.
  • Dankzij de klik en bel functionaliteit hoef je geen nummers meer in te toetsen.

Download de Chrome of Firefox plugin.

Plugin functies

Klik en Bel

Telefoonnummers worden herkend op webpagina’s en je kunt deze aanklikken waarna je VoIP-telefoon of softcliënt automatisch naar het nummer gaat bellen!

Bereikbaarheidbeheer

Wil je je binnenkomende gesprekken eenvoudig door kunnen schakelen naar je mobiele toestel, of juiste even niet bereikbaar zijn? Doe het vanuit je browser met bereikbaarheidbeheer.

Wachtrij-inzicht

Gebruik je binnen je organisatie wachtrijen, dan geeft de plugin inzicht in het aantal wachtende klanten in de verschillende wachtrijen. Op deze manier heb je snel een overzicht van de drukte.

Status viewer

Met de status viewer kun je direct zien of je collega’s bezet zijn of niet, vergelijkbaar met de BLF op een attendant console. Je kunt zoeken op naam of extensie en met één klik direct een collega bellen. De bereikbaarheid van je collega’s kun je zien aan de kleuren van de hoorn: bereikbaar (groen), wordt gebeld (knipperend rood) en in gesprek (rood). Let op. Voor nu is deze functie alleen beschikbaar voor Chrome, Firefox volgt snel.