Vast nummer op je mobiel

Vast op mobiel: je vaste nummer op je mobiele telefoon

Wil je de professionele uitstraling van een vast telefoonnummer én de flexibiliteit van je mobiele telefoon? Daarvoor hebben wij de oplossing: vast op mobiel. Onze methode maakt de vast naar mobiel integratie erg gemakkelijk.

Optimaal bereikbaar

Met de telefonie van Voys ben je optimaal bereikbaar. Je zakelijke vaste nummer kun je overal beantwoorden, ook als je onderweg bent.

Flexibel

Via de Voys app geef je zelf aan op welke manier je bereikbaar bent: bijvoorbeeld op één of meerdere mobiele telefoons, op kantoor, of je voicemail.

Vriendelijk voor je portemonnee

Een vast nummer op mobiel is heel voordelig. Een account bij Voys inclusief nummer heb je al voor € 19,- per maand, inclusief bellen binnen Nederland.

Wat heb je nodig voor vast op mobiel?

Een vast telefoonnummer

We hebben vaste nummers op voorraad in elke regio in Nederland, dus ook van jouw regio, en we hebben ook landelijke 085-nummers. Wil je je eigen telefoonnummer meenemen? Dat is ook geen probleem.

Je eigen smartphone

Waarop je natuurlijk de Voys 4G app installeert, zodat je snel kunt wijzigen of je wel of niet bereikbaar wilt zijn. Met je smartphone kun je zowel inkomend als uitgaand bellen met je vaste zakelijke telefoonnummer.

Toegang tot Freedom

Freedom, zo heet je online telefooncentrale. Daar stel je in wat er gebeurt als je telefoonnummer wordt gebeld, zie je gespreksstatistieken in en bekijk je facturen.

Vast op mobiel: hoe werkt het?

Zakelijk bereikbaar op je mobiele telefoon

Wil je een zakelijk nummer doorschakelen naar je mobiel? Dat kan! Kies dan voor vast op mobiel: een zakelijke uitstraling en wees toch overal bereikbaar op je mobiele telefoon.

Met vast op mobiel van Voys komen oproepen naar je vaste zakelijke telefoonnummer gewoon binnen op je mobiele telefoon.

Stel het zelf in

Als klant van Voys krijg je:

  • Een vast telefoonnummer
  • toegang tot de Voys app
  • een account met inloggegevens van je eigen online telefoniecentrale

In de centrale of de app stel je heel makkelijk in wat er moet gebeuren als je vaste nummer gebeld wordt: bijvoorbeeld rinkelen op je mobiele telefoon, daarna op een mobiele telefoon van je collega en daarna naar de voicemail.

Vast naar mobiel integratie op de Voys app

Nu kunnen we beginnen met de vast naar mobiel integratie. Je kunt je vaste nummer doorschakelen naar je mobiele telefoonnummer. Dan bel je gewoon over het GSM-netwerk van je mobiele telefonieprovider. Je kunt ook de Voys App gebruiken om mee te bellen, dan bel je over het 4G-netwerk. Het voordeel van de app is dat je geen doorschakelkosten betaalt. Het nadeel van de app is dat de kwaliteit wisselend kan zijn als de 4G-dekking niet goed is.

De mogelijkheden van Vast op Mobiel

Vast op Mobiel biedt je de mogelijkheid om belgroepen aan te maken met meerdere mobiele en/of vaste telefoonnummers. En je vaste nummer te koppelen aan mobiel.

Stel, je hebt een collega en jullie willen allebei bereikbaar zijn op hetzelfde zakelijke nummer. Op het moment dat het zakelijke nummer gebeld wordt, gaan beide toestellen (of dat nu mobiele of VoIP-toestellen zijn) tegelijk over: de persoon die als eerst de telefoon opneemt krijgt het gesprek.

Hierdoor gaat de telefoon van je collega automatisch niet meer over. Dit kan tot een onbeperkt aantal mobiele telefoonnummers ingericht worden, zodat je ervan verzekerd bent dat je organisatie optimaal bereikbaar is.

Wat kost Vast op Mobiel?

Vast op mobiel is inbegrepen voor elke Voys klant en heb je al voor € 19,- per gebruiker met de volgende voorwaarden:

  • Inclusief bellen en gebeld worden binnen Nederland naar vast mobiel
  • Inclusief álle mogelijkheden van Freedom, onze online telefoniecentrale
  • Bij afname van 4 of meer gebruikers, wordt de maandelijkse prijs lager.

 

Vast op Mobiel offerte?

Wil je meer informatie over Vast op Mobiel? Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat je door Voys adviseren. Je kunt je organisatie ook online aansluiten.