CRM-koppeling

CRM-koppeling

In één klik alle klantgegevens inzichtelijk

Wil je meer uit je telefonie halen? Met een CRM-koppeling verbind je je telefonie met jouw klantsysteem, zoals een CRM-, ERP-, of administratiepakket. De koppeling zorgt ervoor dat je meteen alle belangrijke gegevens van een beller paraat hebt op je scherm.

Bespaart tijd

Pop-up bespaart tijd. Je hoeft namelijk zelf niet meer te zoeken op naam, want dat doet dit slimme programma voor je.

Koppelt met (bijna) alles

Pop-up koppelt met bijna alle CRM-, ERP- en administratiepakketten. Wij helpen je graag met het maken van de juiste koppeling.

Wat moet ik nog meer weten?

Hoe werkt CRM-koppeling?

Een CRM-integratie maakt verbinding tussen je telefooncentrale Freedom en jouw CRM-pakket. Bij een inkomend gesprek krijg je een pop-up op je scherm met daarin de voor jou belangrijke klantgegevens, denk aan de bedrijfsnaam en het telefoonnummer. Klik je op de pop-up, dan zie je direct de juiste pagina uit je klantsysteem.

Voordelen op een rij

In de pop-up zie je welke collega de klant als laatste heeft gesproken, zo voorkom je dat de klant opnieuw zijn of haar verhaal moet uitleggen. Wil je direct een terugbelverzoek maken of een e-mail verzenden? Dat kan, in de pop up-stel je tot vier verschillende actieknoppen in. Benieuwd naar alle voordelen van een CRM-koppeling? Collega Ritske weet er alles van en schreef er deze blog over.

Klantsystemen compatible met een CRM-koppeling

De meeste klantsystemen zijn geschikt voor de CRM-koppeling. Dit overzicht met alle klantsystemen laat zien welke systemen compatible zijn. Er komen steeds meer systemen bij, dus staat jouw systeem er niet tussen? Neem dan even contact met ons op via 050700 9900. Dan zoeken wij het voor je uit, we helpen je graag verder.

Prijs Pop-up

Prijs
Eenmalige kosten opzetten account € 156,-
Prijs per gebruiker per maand € 5,20
Meer weten?

Vraag een offerte aan bij VoIP-provider Voys

Geïnteresseerd in de mogelijkheden die Voys te bieden heeft? Binnen een werkdag ben je bereikbaar op je nieuwe nummer of krijg je een vrijblijvende offerte op maat.

Vrijblijvende offerte

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech