Pop-up

Pop-up

In 1 klik alle klantgegevens inzichtelijk

Pop-up wordt ook wel ‘Cloud CTI’ genoemd. Dit programmaatje verbindt je telefonie met je klantsysteem (CRM-, ERP-, of administratiepakket). Zo heb je meteen alle gegevens van een beller paraat op je scherm.

Bespaart tijd

Pop-up bespaart tijd. Je hoeft namelijk zelf niet meer te zoeken op naam, want dat doet dit slimme programma voor je.

Koppelt met (bijna) alles

Pop-up koppelt met bijna alle CRM-, ERP- en administratiepakken. Wij helpen je graag met het maken van de juiste koppeling.

Wat moet ik nog meer weten?

Hoe werkt Pop-up?

Pop-up is een programmaatje dat op je computerscherm een Pop-up weergeeft bij elk inkomend telefoongesprek. In dit schermpje zie je de (bedrijfs)naam en het nummer van de beller als deze in je klantsysteem staat. Je klikt op de Pop-up en dan komt meteen de juiste pagina uit je klantsysteem naar voren.

Wat heb je nodig?

Windows. Voor het gebruik van Pop-up is er een Windows PC of server nodig waarop jouw CRM-pakket kan synchroniseren. Elke gebruiker die ermee werkt heeft een eigen licentie van Cloud CTI nodig. Wij helpen graag bij de implementatie.

Geschikte klantsystemen

De meeste klantsystemen zijn geschikt i.c.m. Pop-up. Hieronder vind je een overzicht van de systemen die sowieso compatible zijn. Er komen steeds meer systemen bij, dus staat jouw klantsysteem er niet tussen, neem dan even contact met ons op. Dan zoeken wij het voor je uit.

Klantsystemen compatible met CloudCTI / Pop-up

Pop-up koppel je met nagenoeg elk webbased klantsysteem. Wil je weten of het pakket dat jij gebruikt compatible is met Pop-up? Neem dan even contact met ons op op 050700 9900, of bekijk dit overzicht met alle klantsystemen.

Prijs Pop-up

Prijs
Eenmalige kosten opzetten account € 150,-
Prijs per gebruiker per maand € 5,-
Meer weten?

Vraag een offerte aan bij VoIP-provider Voys

Ben je geïnteresseerd in de telefonie-oplossing van Voys? Sluit je binnen een werkdag direct aan (zonder aansluitkosten) of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een op maat gemaakte oplossing voor jouw bedrijf.

Bekijk de prijzen Vrijblijvende offerte