1 minuten leestijd

Event: Druk met Werkgeluk

Geplaatst op 31 augustus 2017

Weet je dat jouw collega’s anders moeten gaan werken, maar krijg je jeuk van de uitspraak dat je medewerkers moet ‘binden en boeien’? Ben jij op zoek naar eerlijke praktijkcases en praktische antwoorden op je vragen over werkgeluk, maar val je in slaap bij het woord duurzame inzetbaarheid?

Meld je aan voor het symposium ‘Druk met Werkgeluk’ op donderdag 21 september 2017!

Maximaal werkgeluk

In een college tour setting hoort dagvoorzitter Gijs Nillessen ervaren sprekers uit over thema’s als alternatieve organisatievormen, werkgeluk, inzetbaarheid en de onmisbare tools veiligheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Sprekers

Gerard Kemkers…

… heeft als schaatscoach talenten als Sven Kramer en Ireen Wüst naar ongekende wereldsuccessen begeleid. Tegenwoordig is Gerard verbonden aan FC Groningen in de rol van manager topsport en talentontwikkeling. Op 21 september neemt hij je mee in de wereld van talentontwikkeling, omgang met tegenslagen, teambuilding en samenwerking.

Ronald Smit…

… heeft de Gemeente Hollands Kroon ‘zo gek’ gekregen om managementfuncties te schrappen en ambtenaren de volledige vrijheid te geven hun werk in te vullen zoals zij denken dat goed is. Totale chaos en wanorde? Integendeel: de nieuwe organisatievorm heeft de gemeente geen windeieren gelegd. Ronald vertelt over het pad dat hij en zijn collega’s bewandelden, dat zeker niet vrij was van beren, hobbels en andere gevaren.

Mark Vletter…

…is oprichter en eigenaar van Voys en Devhouse Spindle. Bij beide bedrijven heeft Mark de jaloersmakende rol van ‘Chef leuk werk’. Zijn credo: gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige klanten. Op 21 september vertelt Mark hoe hij werkgeluk in de praktijk faciliteert – en wat dat oplevert!

Peter Essens…

… is de man die op 21 september wetenschappelijke houvast biedt. Leuk, die nieuwe werkvormen om werkgeluk en inzetbaarheid van collega’s te faciliteren, maar wat zegt de wetenschap hierover? De aan de Rijksuniversiteit Groningen en TNO verbonden onderzoeker vertelt je of en onder welke voorwaarden deze organisatievormen effectief kunnen zijn.

Enthousiast?

Meld je snel aan en gun jezelf de tijd om een middag lang ‘Druk met Werkgeluk’ te zijn. Wij garanderen dat jij aan het eind van de dag met een flinke dosis energie, verfrissende inzichten en concrete antwoorden op al jouw vragen over werkgeluk uit de Mediacentrale in Groningen vertrekt.
Dit symPOsium wordt georganiseerd door GOED, Verzuimweg en Voys.

Meld je aan


Geschreven door Voys schrijverscollectief

Nieuwste: 48percent.org: van idee naar werkelijkheid Van 4 maart


Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 12 september

Gerard Kemkers over de parallel tussen topsport en het bedrijfsleven

Van 1 maart

Hackathon report: Hoe we Groningen Airport Eelde aantrekkelijker maken voor de zakelijke reiziger