0 minuten leestijd

Een kijkje achter de Antwerpse schermen

Geplaatst op 29 maart 2017

Al bijna twee jaar heeft de Belgische tak van Voys een kantoor in Antwerpen. Daar adviseren onze Vlaamse collega’s Eva en Nina ondernemers over hun telefonische bereikbaarheid.

Steven, de initiator van het Voys België project, helpt de dames waar nodig en is ook regelmatig in Antwerpen te vinden. Zo nu en dan komen ook andere collega’s van Voys een kijkje nemen: voor een  fotoshoot, een goede brainstorm of om een filmpje te schieten waarin Eva het kantoor laat zien.

Eva laat je het kantoor in België zien.

Ondertussen maken al bijna 200 Belgische bedrijven gebruik van de diensten van Voys en elke maand weten meer bedrijven Voys te vinden.

Meer over Voys België

Wil je ook de Belgische markt betreden? Vraag  ons dan eens naar de mogelijkheden van een Belgisch telefoonnummer. En wil je meer weten over onze Belgische avonturen, lees dan het verhaal van Steven.


Geschreven door Joris

Nieuwste: Conference-module voor alle Voys-klanten gratis Van 1 november


Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 28 oktober

Voys voor tiende jaar op rij bij snelstgroeiende bedrijven van Nederland

Van 4 augustus

Check, check, dubbelcheck: deze 5 lessen leer je van onze epic fail

Helaas...

De tijd van je nummerreservering is afgelopen.

Het is mogelijk dat één of meerdere van je gekozen nummer(s) inmiddels niet meer beschikbaar zijn, maak een nieuwe selectie.