1 minuten leestijd

Telefonie in jip-en-janneketaal

Geplaatst op 26 oktober 2012

Alles is ‘nieuw’

Een nieuwe job brengt veel indrukken met zich mee. Een ander bedrijf, nieuwe collega’s en wennen aan werkprocessen. Kortom: Alles is nieuw!
jip-en-janneke-taal-plaatje_0

In de eerste dagen en weken als Voys-telg vliegen de technische termen je om de oren. “Als je nou de VoIP Trunk koppelt aan de centrale en vervolgens in je beheeromgeving de routering aangeeft, zie je waar het telefoonnummer uiteindelijk uitkomt.” Klinkt heel logisch, toch? Als je al een tijdje bij Voys werkt misschien wel. Als nieuwe collega is het dan tijd om te zeggen: “Wat bedoel je nou precies? Leg dat nog eens uit.” Er is ook een groot voordeel aan om nieuwe werknemer van Voys te zijn. Je hebt een frisse blik op de werkzaamheden van het bestaande team. Voys houdt van deze frisse blik: Onze nieuwe collega’s waarderen het namelijk enorm als wij vragen durven te stellen of suggesties geven hoe het misschien beter kan. En dat wil iedereen!

Ik snap er niets van!

Misschien overkomt het jou als klant ook wel eens dat je denkt: dit snap ik niet. Schroom dan niet en neem contact op met ons Wij zijn niet tevreden als een klant onze uitleg niet snapt: we hebben veel liever dat de klant vragen stelt bij onduidelijkheden. Snap je het niet in één keer, dan lichten we het gerust nog een tweede en derde keer toe. Geef het dus altijd direct aan als je eens iets niet begrijpt! Wij, Steven en Werner, doen dit ook en ons team legt je met alle plezier álles uit over telefonie, óók in jip-en-janneketaal! Dit is de taal die wij voorlopig ook nog wel even zullen spreken.


Geschreven door Mark Vletter

Nieuwste: 7 keuzes die we maakten bij de start van ons bedrijf en die ons later succesvol maakten Van 15 september


Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 4 augustus

Check, check, dubbelcheck: deze 5 lessen leer je van onze epic fail

Van 15 juni

In 2021 is Voys trotse sponsor van…