1 minuten leestijd

De Voys 4G app voor Android is verbeterd

Geplaatst op 4 april 2017

De Voys 4G app voor Android heeft een belangrijke update gekregen. De afgelopen maanden hebben we flink wat feedback van onze Android-gebruikers gekregen. Veel van die feedback heeft ons app-development team verwerkt in deze update. Deze updates en bugfixes zitten er in versie 4.1:

Toegevoegde updates:

  • Door een nieuwe instelling wordt 4G altijd gebruikt bij een nieuw gesprek. Dit doen we omdat je gesprekskwalitiet beter is via 4G dan via Wifi.
  • In de vorige versie kon je niet terug naar de app tijdens het gesprek. Dat hebben we in deze update maar wel toegevoegd.

Belangrijke verbeteringen:

  • Wanneer je aan het bellen bent via het gsm-netwerk en er komt een oproep op de app binnen, dan geeft de app een ‘in gesprek-melding’ en wordt de oproep doorgezet naar de volgende stap in het belplan.
  • De app gebruikt met deze versie een nieuwe codec. Deze codec zorgt ervoor dat je minder data gebruikt en dat je gesprekskwaliteit beter is wanneer je internetverbinding juist minder goed is.
  • In deze versie hebben we de ophangknop weer teruggetoverd als het toetsenbord geopend is.

Vanaf nu kun je deze update downloaden in de Google Playstore. Als je automatische updates aan hebt staan update je app natuurlijk uit zichzelf en kun je hem direct gebruiken.

We zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen. Heb je feedback over de app, dan horen we die graag van je. We ontwikkelen voor en met de klant, dus heb jij opmerkingen of suggesties? Laat ze ons dan weten!

Voys 4G app downloaden

Heb je de app nog niet? Je kunt versie 4.1. voor je Android telefoon vanaf nu downloaden.

Download in de Playstore


Geschreven door Joris Beltman

Nieuwste: Kan ik een vast nummer doorverbinden naar mijn mobiele telefoon? Van 13 oktober


Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 25 augustus

Uit welke regio komt een 088- netnummer of 085-nummer?

Van 21 juni

Telefoonspam, robot-calling en nummer-spoofing: wat is het en hoe kom je ervanaf?