1 minuten leestijd

Voys in top 4 beste werkgevers van Nederland

Geplaatst op 15 december 2015

Gelukkige medewerkers maken gelukkige klanten. Daar zijn we al heel lang van overtuigd. Nu we al jaren achter elkaar de gelukkigste klanten in de telecomwereld hebben, staat nu ook de oorzaak van dit gevolg in de schijnwerpers. Voys is afgelopen week in de categorie Nieuwe Helden gekozen tot de op drie na beste werkgever van Nederland.

Nieuwe helden

Nieuwe helden

NRC Carrière deed dit jaar voor de vierde keer een onderzoek naar de beste werkgevers van Nederland. In de categorie voor kleinere werkgevers, ‘Nieuwe Helden’, werd Voys dit jaar vierde. Het Nieuwe Helden Onderzoek richtte zich op organisaties tot 75 medewerkers en in het onderzoek werd er gekeken in welke mate de organisaties innovatief zijn en de medewerkers stimuleerden om zich persoonlijk te ontwikkelen. Springest, een organisatie die net als Voys ook holacratisch is georganiseerd werd eerste in deze categorie. Hoewel we net van het podium vallen, zijn we natuurlijk enorm trots op de vierde plek.

Vacature

O ja, omdat wij graag nog meer mensen willen laten genieten van het werken bij één van de vier beste werkgevers van Nederland: Wij hebben bijna altijd leuke vacatures voor nieuwe collega’s. Momenteel zoeken we heel hard naar een nieuwe technische collega met netwerkkennis, die klanten met netwerkproblemen gaat veranderen in klanten zonder netwerkproblemen.

Ken je iemand die heel handig is met internetnetwerken en op zoek is naar een leuke baan bij een leuk bedrijf? Stuur deze vacature dan door.

Een van de beste werkgevers van NL zoekt nieuwe technische collega voor Team Klantgeluk! #vacature Tweet this quote


Geschreven door Joris Beltman

Nieuwste: Kan ik een vast nummer doorverbinden naar mijn mobiele telefoon? Van 13 oktober


Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 20 november

Voys voor de 9e keer op rij FD Gazelle

Van 9 januari

Stem op Voys als National Champion bij de European Business Awards