0 minuten leestijd

Voys kantoor op Google Streetview te bewonderen!

Geplaatst op 12 juli 2013

Bij Voys hebben we altijd plek beschikbaar voor flexwerkers die de sfeer van Voys willen proeven en willen ervaren hoe het er bij Voys aan toe gaat. Hoewel er regelmatig gebruik wordt gemaakt van de flexplekken, wilden we meer doen om klanten en geïnteresseerden een kijkje in onze telecomkeuken te geven.

Ontdek iedere hoek van ons kantoor!

Om dit te realiseren heeft fotograaf Edwin van de Graaf iedere hoek van ons kantoor in beeld gebracht door middel van 360° foto’s. En die foto’s zijn sinds vandaag te bewonderen op Google Streetview! Grijp je kans en ‘loop’ vanuit je luie stoel over de gangen van de derde verdieping in de Mediacentrale.

De lekkerste koffie..

We hadden je tijdens je tour door het Voys kantoor graag van een kop lekkere, hete koffie voorzien. Daarom ben je natuurlijk alsnog altijd welkom in ons kantoor voor lekkere koffie, goede gesprekken met (één van) onze collega’s of voor een dagje flexwerken bij Voys. Je kunt ons vinden in de Mediacentrale. Het adres is Helperpark 292, 3e verdieping in Groningen!


Geschreven door Joris Beltman

Nieuwste: Kan ik een vast nummer doorverbinden naar mijn mobiele telefoon? Van 13 oktober


Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 4 augustus

Check, check, dubbelcheck: deze 5 lessen leer je van onze epic fail

Van 15 juni

In 2021 is Voys trotse sponsor van…