We gaan verhuizen!

Joris Beltman
op 17 november 2017

Jazeker, we gaan verhuizen! Een historisch moment. Vlak nadat Voys in het leven werd geblazen, betrokken we in juni 2006 onze eerste kantoorruimte van de Mediacentrale. Nu bezetten we een groot gedeelte van de derde verdieping en dit jasje begon al een tijdje steeds krapper te zitten. We gingen dus op zoek naar een nieuw pand waar we de ruimte hebben om in rap tempo te blijven groeien. Deze ruimte hebben we gevonden in Het Kwadraat.

Het Kwadraat

Vanaf 1 maart zijn we trotse bewoners van Het Kwadraat, waar we weer gaan samenwonen met onze collega’s van Spindle en buren worden van onder andere het Dagblad van het Noorden, accountantskantoor De Jong & Laan en de startups van Indietopia en Indiestad.

Even de boel opruimen

Voordat het zover is gaan we de ruimte nog flink transformeren. Hier hebben we een goede drie maanden voor. Steven laat je in deze video alvast zien hoe het pand er nu bij ligt.

Meer weten?

We doen ons opperste best om je op de hoogte houden van het reilen en zeilen rondom onze verhuizing. Volg onze sociale kanalen om geen moment te missen.

Tweet Deel Deel