Bekijk snel of het antwoord op je vraag in onze handleidingen kunt vinden.

Bijvoorbeeld op “Cisco”, “Belplan” of “Naamherkenning”.

Variabele callernaam

Geschreven door . Laatst bijgewerkt: 9 November 2021

Met de optie Variabele callernaam kun je een naam meesturen naar je VoIP-telefoon. Heb je meerdere bedrijven, dan kun je in het belplan bij Variabele callernaam je bedrijfsnaam zetten. Zo zie je in je toestel naar welk bedrijf er gebeld wordt zodat je met de juiste bedrijfsnaam opneemt. 

Variabele callernaam toevoegen in Belplan:

  • Log in op je eigen telefoniecentrale Freedom.
  • Klik op Belplannen.
  • Klik vervolgens op je telefoonnummer.
  • Druk boven je VoIP-account , gebruiker of Belgroep op ‘stap toevoegen’.
  • Selecteer Variabele callernaam
  • Je kan kiezen voor Voorvoegsel of Vervang. Bij Vervang stuur je alleen nog maar de tekst van de Variabele callernaam mee. Bij Voorvoegsel stuurt hij naast de tekst van de Variabele callernaam ook het telefoonnummer van de klant mee. Let op: Maak de Variabele callernaam niet te lang, er passen maar een beperkt aantal tekens in je scherm. Kies zoals hieronder in het voorbeeld voor een afkorting of een gedeelte van de bedrijfsnaam.
  • Klik op opslaan en klaar!

Let op: Heb je een filter in je belplan? Een Variabele callernaam moet altijd onder of eventueel in het filter gezet worden, zet je een Variabele callernaam boven het filter dan werkt het niet meer. De Variabele callernaam werkt ook niet in combinatie met de iOS Voys 4g App.

We helpen je

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of kun je het niet goed vinden?

Bel ons Team Klantgeluk op 050 700 9920,  stuur een e-mail naar klantgeluk@voys.nl of start een chat hier rechts onderin.

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust.  Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!