Wat krijg je van ons?

Telefooncentrale

In Freedom, onze telefooncentrale in de cloud, stel je zelf je telefonische bereikbaarheid in. Supereenvoudig en 24/7 beschikbaar.

Telefoonnummers

Wij leveren regionale en landelijke (088 en 085) telefoonnummers. Ook kunnen we je huidige telefoonnummer(s) overnemen.

Toestellen en de Voys 4G App

Uit ons assortiment kies je zelf je VoIP telefoontoestel, zodat jij kunt bellen zoals jij dat wilt. Vast, draadloos of met de Voys 4G App. Met of zonder headset.

Vrijheid is eenvoudig online beheer

Belplan

In Freedom, onze telefooncentrale in de cloud, stel je in wat er gebeurt als jouw nummer gebeld wordt. Zo zorg je voor optimale bereikbaarheid.

24/7 aanpassen

Je bent zelf ‘in control’. Activeer zelf nieuwe nummers en extra functionaliteiten, of zeg ze binnen een dag op. Jij draait terug aan de knoppen.

Inzicht

In Freedom bekijk je eenvoudig al je gespreksdetails, je facturen en je bereikbaarheidsstatistieken.

Klinkt wel heel eenvoudig hè.... Dat is het ook!

Voys Freedom = maximale vrijheid en optimale bereikbaarheid. Download hier de brochure.

De Voys App: altijd en overal bereikbaar

Met de Voys App uitbellen met je zakelijke nummer én op elk moment je bereikbaarheid wijzigen.

Dat is Freedom!

Zo hebben je klanten niet door dat je stiekem de Kilimanjaro aan het beklimmen bent of een dag buiten de deur werkt.

Meer over de Voys 4G app

Eenvoud en gemak

Handige plugin voor je browser

Met de plugin voor Firefox en Google Chrome pas je gemakkelijk je bereikbaarheid aan en check je de telefonische beschikbaarheid van je collega’s.

tour-plugin

Dit kun je met de plugin

 • Klik-en-bel snel een nummer
 • Wijzig je bereikbaarheid
 • Zie wie er aan het bellen is
 • Inzicht in de wachtrijen

Standaard functionaliteiten

Als klant van Voys maak je standaard gebruik van vele functionaliteiten die jou als ondernemer optimaal bereikbaar maken.

 • Flexibel schakelen

  Met flexibel doorschakelen pas je zelf de eindbestemming van je professionele telefoonnummer aan naar elk gewenst mobiel of vast nummer. Deze doorschakeling is binnen enkele seconden geregeld via je eigen online beheeromgeving freedom.voys.nl.

 • Belgroepen

  Laat meerdere telefoons tegelijkertijd rinkelen met Belgroepen. Zo heb je de grootste kans dat ie opgenomen wordt.

  Je kunt zelfs een groepje mobiele telefoons tegelijkertijd laten rinkelen. Om er zeker van te zijn dat een voicemail een gesprek niet beantwoord hebben we de mogelijkheid om gesprekken te bevestigen.

 • Voicemail naar e-mail

  Je voicemail als e-mail ontvangen? Geen probleem. Je ontvangt voicemailberichten als geluidsbestand op een door jou gekozen e-mailadres. Zo zijn al je voicemails eenvoudig te beluisteren via PC en GSM.

 • Filters

  Met de gratis module Filters kun je volledige telefoonnummers filteren, maar ook bepaalde regio’s of landen.

  Zo filter je alle Duitse telefoonnummers en stel je in het belplan in dat deze uitkomt bij je collega die vloeiend Duits praat. Of wanneer een klant heel regelmatig belt en elke keer doorgeschakeld moet worden naar een collega, dan bespaar je tijd als je een filter voor het nummer van de klant aanmaakt en direct bij die specifieke collega laat uitkomen.

 • Naamherkenning

  Door een slimme koppeling met alle websites op het internet zoekt ons systeem direct een bedrijfsnaam bij het nummer dat je belt, zodat je direct weet wie je aan de telefoon hebt.

 • Voys App

  Met de  Voys App bel je met je zakelijke telefoonnummer via je smartphone en beheer je eenvoudig je bereikbaarheid. Download de Voys App gratis in de App Store en in de Play Store.

 • Browser plugin

  Met de gratis Voys browser plugins kun je klik-en-bellen, beheer je je bereikbaarheid en zie je het aantal wachtenden in je wachtrij. Superhandig! Beschikbaar voor Chrome en Firefox.

Aanvullende functionaliteiten

Naast de standaard functionaliteiten kun je, tegen een meerprijs, aanvullende modules afnemen. Ook deze zijn per dag aan te vragen en op te zeggen. Hieronder vind je een overzicht.

 • Openingstijden

  Met de module ‘Openingstijden’ richt je je telefonie van tevoren in op basis van je openingstijden. Is je bedrijf gesloten, dan doorloopt de beller een ander belplan dan tijdens openingstijden.

  Zo kun je rustig genieten van je avond en je weekend.

   

 • Meldingen

  De module Meldingen gebruik je om je beller welkom te heten of om (standaard) informatie te geven, zoals: “Welkom bij bedrijf X” of “Je wordt doorverbonden met ons kantoor in Breda”.

   

 • Keuzemenu

  “Toets 1 als je een bestelling wilt plaatsen, toets 2 als je een vraag hebt over een levering, toets 3…..” Een keuzemenu bij Voys stel je in zoals jij dat wilt. Bij elke keuze bepaal je zelf wat er gebeurt met een inkomende oproep. Zo kun je ook eenvoudig instellen: “Toets 1 voor Nederlands, toets 2 voor Engels.”

   

 • Gespreksopname

  Het is handig om je telefoongesprekken op te nemen, bijvoorbeeld als je telefonische overeenkomsten sluit, of collega’s opleidt.

   

 • Telefonisch vergaderen (conference)

  Telefonisch vergaderen met een onbeperkt aantal collega’s of externen? Dit is supereenvoudig met de module Telefonisch Vergaderen. Hiervoor heb je geen speciale vergadertelefoon meer nodig, maar je belt allemaal in naar een virtuele vergaderzaal.

   

 • Wachtrij

  Het kan natuurlijk gebeuren dat het zo druk is binnen je bedrijf, dat je klanten niet direct te woord kan staan. Een bezettoon is voor een beller niet prettig, maar kort in de wacht staan vinden mensen doorgaans niet zo erg. Daarom biedt Voys een wachtrij aan. In deze wachtrij wordt de beller op de hoogte gehouden van het aantal wachtenden. Je kunt je bellers ook trakteren op een leuk wachtmuziekje.

   

 • Webhooks

  Met een webhook roep je een url aan wanneer je nummer gebeld wordt. Hiermee kun je bijvoorbeeld een koppeling maken tussen je telefonie en je CRM-systeem of je telefonische conversies doormeten.

   

Fantastische support

De beste techniek + snelle support =

Al elf jaar de gelukkigste klanten

Als het goed is weet je nu alles van ons. Mogen we jou ook leren kennen?

Klant worden bij Voys en je online telefooncentrale Freedom inrichten is zo eenvoudig dat tientallen klanten dit maandelijks volledig zelf doen. Voor advies bel je 050 700 9900.