Geef je goede doel een stem met Voys

Een betere communicatieoplossing voor je goededoelenorganisatie die helpt bij het bouwen en onderhouden van de zaken die belangrijk zijn: relaties met je partners en donateurs.

 • Circle check filled Centraal beheer voor alle telefoniegerelateerde zaken
 • Circle check filled Eenvoudige integratie met je bestaande software
 • Circle check filled Samen één organisatie: richting de buitenwereld en voor elkaar
Voys is dé partner voor goede doelen

Speciaal voor goede doelen: een dikke korting

Is jouw organisatie een goed doel met een CBF-keurmerk? Dan gebruik je onze diensten tegen een flink gereduceerde prijs.

Phone ringing

1 – 3 gebruikers

€ 10,00 € 19,00

Per gebruiker, per maand

 • Gratis bellen in Nederland
 • Slechts € 1,00 voor een telefoonnummer
 • Alle mogelijkheden van onze online telefooncentrale
 • Klik en bel met de browser plugin

Vrijblijvende offerte

Users multiple

4 tot 20 gebruikers

€ 8,00 € 16,00

Per gebruiker, per maand

 • Gratis bellen in Nederland
 • Slechts € 1,00 voor een telefoonnummer
 • Alle mogelijkheden van onze online telefooncentrale
 • Klik en bel met de browser plugin

Contact opnemen

Paper plane globe

> 20 gebruikers

Neem contact op

voor een voorstel op maat

 • Als goed doel een fikse korting
 • Koppel met je eigen softwaretoepassingen
 • Uitgebreide callcenter en dashboarding functionaliteit
 • Excellente ondersteuning van ons supportteam

Contact opnemen

Logo image
Logo image
Logo image
Logo image

Slimme goede doelen kiezen Voys

Met 18 ervaring, is Voys de meest ervaren cloudprovider in Europa met de hoogste klanttevredenheid. Meer dan 18.000 bedrijven, waaronder vele goede doelen, maken dagelijks gebruik van ons betrouwbare telefonienetwerk.

We ontwikkelen onze communicatieoplossingen met één doel: het verbeteren van de relaties tussen organisaties en hun omgeving. Daarbij ondersteunen we onder andere het Rode Kruis, KNRM, Spieren voor Spieren, Humanitas en Artsen zonder Grenzen met onze telefonieoplossing.

Dit zijn vijf belangrijke redenen waarom goede doelen kiezen voor Voys.

 

Telefoonnummers: overnemen of nieuw

Heb je al telefoonnummers, dan kunnen we die eenvoudig overnemen van je huidige provider. In de tussentijd blijf je gewoon bereikbaar. Nieuwe telefoonnummers hebben we op voorraad in elke regio: van Enschede tot Amsterdam en van Maastricht tot Groningen.

Kies voor een los nummer, of een blok van 10, 100 of 1000 nummers. Internationale nummers leveren we in meer dan 50 landen.

 

Werken waar, wanneer en hoe je wilt

Wij leveren je gebruiksklare telefoons. Deze sluit je aan op je internetverbinding en je kunt direct bellen.

Zijn jij en je collega’s regelmatig onderweg? Schakel dan eenvoudig je nummer door naar je mobiele telefoon of gebruik onze App.

De webphone verandert elke computer in een telefoon en is ideaal voor het moderne kantoor en je thuiswerkplek. Zorg daarbij wel voor een goede headset.

Freedom

Beheer zelf je telefonieomgeving

Freedom: zo heet onze prijswinnende online telefooncentrale. Hierin beheer je eenvoudig alle communicatie-instellingen van je bedrijf. Zo ben je optimaal bereikbaar voor jouw klanten.

Innovatieve features als Pulse en Reach zorgen ervoor dat vragen van klanten uitkomen bij de juiste collega. Dit maakt klantcontact persoonlijk en effectief. Zo bouw je aan wat werkelijk belangrijk is: je klantrelatie.


Je bent in goed gezelschap

Meer dan 17.000 ondernemers

vertrouwen dagelijks op Voys voor hun telefonische bereikbaarheid en bellen gemiddeld 408.000 minuten per dag via ons betrouwbare platform.

Meer dan 18 jaar ervaring

In 2006 begonnen, en in 2024 nog steeds één van de snelstgroeiende telefonieproviders van Europa.

Meer dan 4000 reviews

kregen we van onze klanten, met een gemiddeld cijfer van een 9.5 over het afgelopen jaar! Dat is de hoogste gemiddelde klantbeoordeling in de telecomwereld.

Meer dan 4.000 reviews en 8.8 gemiddeld

Sinds 2012 vragen we onze klanten ons te beoordelen. Inmiddels hebben we meer dan 4000 reviews mogen ontvangen met een 8.8 als gemiddeld klantcijfer.
10

Cocktail Moves

Jordy
Werkt top! Werkt super, snel geregeld allemaal.

7 maart 2024

10

Payflip

Max
Uitstekende en vlotte ervaring met Voys Onze overstap naar Voys als nieuwe VOIP-partner was een schot in de roos voor onze start-up. De installatie verliep verrassend eenvoudig en snel, mede dankzij de uitstekende onboarding en…

27 februari 2024

10

TAGGRS

Niek
Super service Snel geholpen! Zelfs nog hulp gekregen met het instellen van de balplan

23 februari 2024

10

Wicherson Administratie B.V.

Jenka
Ideaal Ik ben zeer tevreden met het gebruik van Voys. Het belplan is simpel in te stellen en voorkomt dat klanten niemand aan de telefoon krijgen. Ook werk/privé is goed gescheiden door het gebruik van…

21 februari 2024

10

Problicity

Charneal Kiel
Staat 100% voor je klaar! Robbert Jan belde naar aanleiding van eerdere telefoontjes m.b.t. de koppeling tussen Voys en ons CRM pakket Simplicate. Hij belde hoe alles beviel omdat hij zag dat wij nog niet…

19 februari 2024

10

Vrijdag Online

Toby
Goed geholpen Bij het instellen van Bubble goede hulp gehad. Alles ging via teamviewer dus ik hoefde zelf niks te doen, helemaal top!

14 februari 2024

10

Creative cave BV

Peter
Goeie service Bij het opstellen een paar probleempjes gehad. Echter was dit met de hulp van Voys zeer snel opgelost! topservice

10 januari 2024

10

WEM No-Code

Ralph
Vriendelijke kundige begeleiding, fijne functionele software. De begeleiding bij opstarten van nieuwe klant is super, persoonlijk, behulpzaam en snel. Het aanbod van een persoonlijke onboarding sessie is top, alsook de uitvoering daarvan. De software voor…

29 december 2023

7

Dualz solutions

stefan zoggel
Handige service, last van vorige eigenaars nummer Handige dienst met vele services. Ik wordt gebeld door mensen die ander bedrijf moeten hebben (vorige nummer-eigenaar). Ook staat ons nieuwe nummer onder Google onder niet (meer) bestaand…

21 december 2023

10

Anonymous

luuc van doorn
Enorme service! Ik heb contact opgenomen met meerdere partijen, maar deze steekt er echt met kop en schouders bovenuit. Ze bieden een uitstekende, op maat gemaakte service waarbij je alleen betaalt voor wat je nodig…

21 december 2023

Vrijblijvende offerte

Vraag nu informatie aan

Ben jij een goed doel met een CBF-keurmerk en wil je graag meer informatie over de communicatieoplossing die Voys kan bieden voor jouw organisatie. Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons op! Wij nemen binnen een werkdag contact met je op.