Een vrouw zit op een bank in de woonkamer. Ze kijkt op haar mobiel. De woonkamer is modern en gezellig ingericht. Ze zit er relaxed bij en leunt met haar schoenen op een voetenbank.

Zakelijke VoIP-telefonie voor de slimste bedrijven van Nederland

Ondersteun je klanten optimaal en verbeter je klantrelatie met onze schaalbare VoIP oplossing die eenvoudig integreert met CRM- en helpdesksystemen.

  • Circle check filled Je organisatie beter telefonisch bereikbaar
  • Circle check filled Hybride werken waar en wanneer je wilt
  • Circle check filled Beheer alles zelf mét geweldige support
Meer dan 20 gebruikers? Ontdek Ascend, onze alles-in-een-oplossing.
Logo image
Logo image
Logo image
Logo image

Optimaal bereikbaar voor een betere klantervaring

Voys levert al 18 jaar cloud-telefonie. Daarmee zijn we de meest ervaren cloud-provider in de telecommarkt waar dagelijks 17.000 bedrijven op vertrouwen. Met onze zakelijke cloud oplossing heb je geen telefooncentrale op locatie nodig.

Dit zijn 3 redenen waarom 17.000 klanten Voys kiezen.

An upside-down view of a young woman lying on her back on a speckled gray and white carpet. She is holding a smartphone in her hand, her dark curly hair sprawled on the floor, and sporting a tattooed arm. She is smiling broadly, wearing a cream-colored sweater and has a stud earring in her ear. In the background, there is a dark blue sofa with cushions and a potted plant, suggesting a cozy living room setting.

1. Betrouwbaar en flexibel bereikbaar

Telefonie via Voys schaalt altijd mee met de grootte van je bedrijf. Ons klantsucces-team helpt je om de beste oplossing te vinden voor jouw situatie. Het betrouwbare Voys netwerk zorgt voor geweldige audiokwaliteit en de hoogste uptime. Met onze flexibele telefonie zijn jij en je collega’s niet afhankelijk van waar of wanneer je werkt.

Op de foto staat een mobiele telefoon. Daarop staat de Voys App met de online telefooncentrale geopend. Je kunt zien wat de status is van de beller. Deze beller heeft een groene status en is dus beschikbaar.

2. Eenvoudige oplossing voor complexe vraagstukken

Beheer jouw Voys telefonie-systeem helemaal zelf. Voor kleine organisaties kan dit zo eenvoudig zijn als een snelle slimme doorschakeling. Grotere en groeiende bedrijven bouwen eenvoudig mooie oplossingen voor complexe vraagstukken, waaronder slimme koppelingen met CRM- of helpdesksystemen. Heb je hulp nodig, dan zit er een geweldig klantgeluk-team voor je klaar met verstand van zaken.

Een vrouw met kort gekleurd haar zit aan een tafel te bellen met haar telefoon. Ondertussen zit ze op haar laptop. Ze zit in een kamer met een kunstwerk op de achtergrond.

3. Effectief communiceren, lagere kosten

Onze communicatie-oplossingen maken je organisatie beter bereikbaar. Daarmee krijg je beter contact met bestaande en nieuwe klanten. Omdat we slimme techniek gebruiken voor het vinden van de juiste bereikbare collega wordt er minder doorverbonden en zijn gesprekken korter. Dat klinkt als een effectieve kostenbesparing, maar zorgt vooral voor een hogere klanttevredenheid.

Van zzp tot grootzakelijk: altijd een schaalbare oplossing op maat

Telefonie voor starters en zzp

Speciaal voor startende ondernemers en zelfstandigen hebben we snel een slimme oplossing.

 

Telefonie voor groeiers en mkb

De slimme oplossingen voor groeiers en mkb zorgen dat je optimaal met je collega’s kunt samenwerken.

 

Telefonie voor grootzakelijk

Meer dan 200 medewerkers of complexe telecomvraagstukken? Voor onze grootzakelijke oplossingen is geen vraagstuk te complex.

 

Dit is Voys

Radicaal de telecomwereld veranderen

Zorgen dat jouw bedrijf optimale relaties opbouwt met jouw klanten. Dat doet Voys en dat op een unieke manier.

Slimme techniek + geweldige support = gelukkige klanten

De combinatie van slimme techniek en geweldige support heeft geleid tot de hoogste klanttevredenheid in de telecomsector.

Bereken je kosten Arrow long right

Meer over zakelijke telefonie

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij welke vragen er spelen rond zakelijke telefonie. Wij helpen je graag verder met deze artikelen.

Arrow down

Microsoft Teams integratie

Wist je dat je via Microsoft Teams ook gewoon kunt bellen zoals met een telefoon? Met de Microsoft Teams integratie van Voys wissel je makkelijk tussen bellen en andere functies in de Teams-omgeving. Het opzetten is eenvoudig, en we helpen je hier graag bij. Wil jij ook makkelijker samenwerken met je team? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Microsoft Teams integratie Arrow long right
Arrow down

Telefoonnummer delen met de wereld

Je zakelijke telefoonnummer deel je natuurlijk met de hele wereld. Zo ben je snel bereikbaar en kom je professioneel over. Hoe je dat effectief doet, lees je hier.

 

Maar pas op. Voor je het weet, staat de telefoon roodgloeiend.

Zakelijke telefoonnummer delen Arrow long right