Wat is een 085 nummer?

Een 085 nummer

Een 085-nummer is een Nederlands telefoonnummer dat niet gebonden is aan een bepaalde regio.

Waar de meeste ‘vaste’ telefoonnummers bij een regio horen, zoals bijvoorbeeld 010 voor Rotterdam, 020 voor Amsterdam, of 050 voor Groningen, is een 085-nummer niet gebonden aan een regio. Vooral bedrijven met meerdere locaties verspreid over Nederland maken gebruik van een 085-nummer. Ook kleinere organisaties die een landelijke uitstraling willen, kiezen voor een 085-nummer.

Hoe werkt een 085-nummer?

Een 085-nummer werkt hetzelfde als een lokaal telefoonnummer. Je kunt ermee bellen en gebeld worden, ook vanuit het buitenland. Je kunt er voor kiezen om één 085-nummer af te nemen. Heb je toch meer nummers nodig? Dat is geen probleem! Je kan altijd een extra 085-nummer aanvragen bij Voys, dat dezelfde dag nog te gebruiken is. Deze nummers hebben wij namelijk direct op voorraad! Heb je veel telefoonnummers nodig (vanaf 100 stuks), dan adviseren wij te kiezen voor 088-nummers.

Wat kost een 085-nummer?

De kosten voor het bellen naar een 085-nummer zijn hetzelfde als bellen naar een gewoon vast telefoonnummer. Wil je zelf een 085-nummer voor jouw bedrijf? Bij Voys heb je een account inclusief telefoonnummer en inclusief bellen voor € 19,- per maand. Daarmee ben je heel voordelig professioneel bereikbaar voor jouw klanten. De uiteindelijke kosten hangen af van het aantal nummers en het aantal gebruikers. Bereken in de kostencalculator wat dit voor jouw organisatie betekent.

Gebeld door een 085-nummer?

Een 085-nummer wordt veel gebruikt door allerlei soorten organisaties en bedrijven in Nederland. Ben je dus gebeld door een 085-nummer, dan is het waarschijnlijk gemakkelijk op te zoeken waar het telefoonnummer bij hoort. Je kunt ook zelf naar een 085-nummer bellen, dus een oproep terug doen is meestal ook mogelijk. Ben je in het buitenland? Ook dan is een 085-nummer te bereiken.

Wat zijn de voordelen van een 085-nummer?

Landelijke uitstraling

Een 085-nummer heeft een landelijke uitstraling. Als je van plan bent om je bedrijf flink te laten groeien, dan is het prettig om alvast een landelijke uitstraling te hebben. Ook voor webshops is het een uitkomst. Als je verhuist met je bedrijf, dan is het meenemen van je telefoonnummer geen probleem.

Professionele uitstraling

Een 085-nummer heeft een professionele uitstraling. Het is een vast telefoonnummer dat alleen geschikt is voor bedrijven. Uit onderzoek blijkt dat een vast telefoonnummer bij potentiële klanten een professionelere uitstraling geeft dan bijvoorbeeld een 06-nummer.

Flexibel bereikbaar

Met een 085-nummer bij Voys kun je je telefoonnummer overal beantwoorden: op kantoor, thuis, of op een terrasje in de zomer. Voys heeft met een webphone en een smartphone-app alle mogelijkheden om je ‘vaste’ telefoonnummer op elke plek ter wereld te gebruiken. Met onze online telefooncentrale stel je het zo in dat je geen oproep van een potentiële klant meer hoeft te missen omdat de oproepen bij meerdere collega’s of eindbestemmingen terecht kunnen komen.

085 nummer aanvragen

Ben jij geïnteresseerd in een 085 nummer? Vraag dan gelijk een 085 nummer aan! 

Beter bereikbaar!

Voys maakt iedere dag meer dan 10.000 bedrijven – waaronder Young Capital en Belsimpel – beter bereikbaar.

Offerte aanvragen
Kosten & klant worden

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust.  Maar hier geldt wel: weg = pech