One: dé grootzakelijke communicatie-oplossing

voor 100 - 5000 werkplekken

Vraag demo aan

Advies nodig? Bel ons op 050 7009922 of  

vraag informatie aan

Voys One voor grootzakelijk NL

Voys levert al 14 jaar communicatie-oplossingen. Wat je communicatiewensen ook zijn, de grootzakelijke cloud-oplossingen van One maken jouw organisatie klaar voor vandaag en de toekomst.

Communicatie van de toekomst

Bij One communiceer je volledig via de cloud. Daarmee ben je altijd up to date en maak je je organisatie optimaal flexibel en toekomstbestendig.

Gelukkige klanten

Dee communicatie-oplossingen van One integreren met alle mogelijke toepassingen. Daarmee maken ze niet alleen jouw collega’s, maar ook jouw klanten gelukkig.

One cloud-communicatie

One biedt optimale bereikbaarheid voor de grootzakelijke markt. Je organisatie belt via de cloud en je collega’s schakelen naadloos tussen telefoon, pc, smartphone app en elkaar. Daarmee wordt je organisatie optimaal bereikbaar en verhoog je de efficiëntie van het contact met je relaties

Meer over cloud-communicatie

One Contact Center

Met One Contact Center, powered by Mitel, haal je het contact center van de toekomst in huis. Alle communicatiestromen komen daar binnen op één centrale plek. Niet alleen van telefonie, chat en e-mail, maar ook van WhatsApp en social media. Je beschikbaarheid en alle statistieken overzie je continu op een overzichtelijk dashboard.

Meer over One Contact Center

Organisaties die dagelijks vertrouwen op Voys One

Van gemeente tot warenhuis en van bank tot uitzendbureau. Voys One levert een maatwerkoplossing voor elk type organisatie.

 • Hudson Bay

  Hudson Bay heeft ruim 500.000 vierkante meter winkeloppervlak en in elke vierkante centimeter hebben ze voldoende draadloos bereik door de dect-oplossing van Voys One.

 • Young Capital

  Het snelstgroeiende uitzendbureau van Nederland zocht een communicatie-oplossing die net zo hard mee kon groeien en zelf te beheren is. Zo kwamen ze bij Voys.

 • Gemeente Valkenburg

  Gemeente Valkenburg heeft meer toeristen dan inwoners. Om alle vragen te beantwoorden zochten ze een flexibel contact center in de cloud en die vonden ze bij Voys One.

En die organisaties koppelen Voys One met de handigste tools, zoals…

 • Microsoft Teams

  Het platform van Voys One koppelt eenvoudig met Microsoft Teams van Office 365. Zo creëer je een kantoortelefoon verpakt in de Teams App.

 • Embrace Customers

  Embrace Customers is een online klantcontactcenter voor woningcorporaties. Het programma laat chat, telefonie, e-mail, websites zien in één tijdlijn.

 • Call Care

  Call Care is er voor makelaars, advocaten en de zorg. De service is specialist in telefonist(e) op afstand, agendabeheer en e-mail verwerken.

Dit zijn de zekerheden van Voys One

Betrouwbaar

Het Voys One platform is volledig redundant uitgevoerd en netwerk en hardware worden via de cloud constant voorzien van updates. Mitel is onze trusted supplier van hardware en software.

Inzicht en controle

Elke klant krijgt toegang tot een eigen online omgeving in een separaat netwerk met volledig inzicht. Hierin monitor je zelf de prestaties van het platform en heb je direct inzicht in alle statistieken.

Toekomstbestendig

De oplossingen van Voys One zijn technische hoogstandjes en worden continu vernieuwd met de nieuwste mogelijkheden. En omdat alles in de cloud staat, veroudert je centrale nooit!

Hoe pakken we het aan?

Samen! Je vervangt niet vaak een telefoniesysteem en we kunnen uit ervaring zeggen: het is nogal een dingetje.

Tijdens het project bieden we realtime inzicht in de voortgang door middel van online documenten. Om de implementatie zo soepel mogelijk te laten verlopen en verwachtingen waar te kunnen maken, werken wij volgens bovenstaande fases.