One: dé grootzakelijke communicatie-oplossing

Voys One

Telefonie voor grootzakelijk Nederland

Voys levert al 17 jaar communicatie-oplossingen. Wat je communicatiewensen ook zijn, de grootzakelijke cloud-oplossingen van One maken jouw organisatie klaar voor vandaag en de toekomst.

Communicatie van de toekomst

Het wordt ook wel enterprise VoIP genoemd. Dit zijn VoIP oplossingen specifiek gericht op grote bedrijven en organisaties. Bij One communiceer je volledig via de cloud. Daarmee ben je altijd up to date en maak je je organisatie optimaal flexibel en toekomstbestendig.

Gelukkige klanten

De communicatie-oplossingen van One integreren met alle mogelijke toepassingen. Daarmee maken ze niet alleen jouw collega’s, maar ook jouw klanten gelukkig.

Informatie aanvragen

One cloud-communicatie

One biedt optimale bereikbaarheid voor de grootzakelijke markt. Je organisatie belt via de cloud en je collega’s schakelen naadloos tussen telefoon, pc, smartphone app en elkaar. Daarmee wordt je organisatie optimaal bereikbaar en verhoog je de efficiëntie van het contact met je relaties.

Meer over cloud-communicatie Arrow long right

One Contact Center

Met One Contact Center, powered by Mitel, haal je het contact center van de toekomst in huis. Alle communicatiestromen komen daar binnen op één centrale plek. Niet alleen van telefonie, chat en e-mail, maar ook van WhatsApp en social media. Je beschikbaarheid en alle statistieken overzie je continu op een overzichtelijk dashboard.

Meer over One Contact Center Arrow long right
Onze klanten

Organisaties die dagelijks vertrouwen op Voys One

Van gemeente tot warenhuis en van bank tot uitzendbureau. Voys One levert een maatwerkoplossing voor elk type organisatie.

 • Suitsupply

  De prachtige pakkenwinkel met de gedurfde reclamecampagnes klopte bij ons aan voor een telecomoplossing op maat voor alle winkels.

   

 • Young Capital

  Het snelstgroeiende uitzendbureau van Nederland zocht een communicatie-oplossing die net zo hard mee kon groeien en zelf te beheren is. Zo kwamen ze bij Voys.

 • Gemeente Valkenburg

  Gemeente Valkenburg heeft meer toeristen dan inwoners. Om alle vragen te beantwoorden zochten ze een flexibel contact center in de cloud en die vonden ze bij Voys One.

En die organisaties koppelen One met de handigste tools

Geen organisatie is hetzelfde: daarom heeft One voor elk bedrijf een passend aanbod. Hoe? Door te koppelen met de handigste businesstools.

 • Microsoft Teams

  Het platform van One koppelt eenvoudig Microsoft Teams van Office 365, Zo creëer je een kantoortelefoon verpakt in de Teams App.

  Meer over Teams
 • Embrace Customers

  Embrace Customers is een online klantcontactcenter voor woningcorporaties. Het programma laat chat, telefonie, e-mail en websites zien in één tijdlijn.

  Meer over Embrace
 • Call Care

  Call Care is er voor makelaars, advocaten en de zorg. De service is specialist in telefonist(e) op afstand, agendabeheer en e-mail verwerken.

  Meer over Call Care
Dit beloven we je

De zekerheden van Voys One

Betrouwbaar

Het Voys One platform is volledig redundant uitgevoerd en netwerk en hardware worden via de cloud constant voorzien van updates. Mitel is onze trusted supplier van hardware en software.

Inzicht en controle

Elke klant krijgt toegang tot een eigen online omgeving in een separaat netwerk met volledig inzicht. Hierin monitor je zelf de prestaties van het platform en heb je direct inzicht in alle statistieken.

Toekomstbestendig

De oplossingen van Voys One zijn technische hoogstandjes en worden continu vernieuwd met de nieuwste mogelijkheden. En omdat alles in de cloud staat, veroudert je centrale nooit!

Onze werkwijze

Hoe pakken we het aan?

 

Samen! Je vervangt niet vaak een telefoniesysteem en we kunnen uit ervaring zeggen: het is nogal een dingetje.

Tijdens het project bieden we realtime inzicht in de voortgang door middel van online documenten. Om de implementatie zo soepel mogelijk te laten verlopen en verwachtingen waar te kunnen maken, werken wij volgens bovenstaande fases.

Interesse?

Meer weten over de oplossing van Voys One?

Bel ons op 050 700 99 22 voor een goed gesprek, stuur een mail of kom langs voor een kop koffie.

Informatie of demo aanvragen

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech