De grootzakelijke communicatie-oplossing van Voys

Enterprise VoIP

Telefonie voor grootzakelijk Nederland

Voys levert al 18 jaar communicatie-oplossingen. Wat je wensen ook zijn, de grootzakelijke cloud-oplossingen van Voys maken jouw organisatie klaar voor vandaag en de toekomst.

Communicatie van de toekomst

Het wordt ook wel enterprise VoIP genoemd. Dit zijn VoIP-oplossingen speciaal voor grote bedrijven en organisaties. Met Voys communiceer je volledig via de cloud. Daarmee ben je altijd up-to-date en maak je je organisatie superflexibel en toekomstbestendig.

Gelukkige klanten

De communicatie-oplossingen van Voys integreren met alle mogelijke toepassingen. Dat levert een hoop tijd op! Zo kun jij je richten op wat echt belangrijk is: de relatie met je klant.

Informatie aanvragen

en man met een verzorgde baard en een donkergrijze trui zit aan een bureau met een headset op. Hij kijkt geconcentreerd naar een computerscherm, met een lichte glimlach op zijn gezicht. Op de achtergrond zijn collega's te zien die ook aan het werk zijn in een kantooromgeving met helder natuurlijk licht, houten bureaus en planten die voor een levendige werksfeer zorgen.

Communicatie in de cloud

Voys biedt optimale bereikbaarheid voor de grootzakelijke markt. Je organisatie belt via de cloud en je collega’s schakelen naadloos tussen telefoon, pc, smartphone app en elkaar. Daarmee wordt je organisatie optimaal bereikbaar en verhoog je de efficiëntie van het contact met je relaties.

Meer over cloud-communicatie Arrow long right

Contactcenter features

Met de contactcenter features van Voys haal je het contactcenter van de toekomst in huis. Alle communicatiestromen komen daar binnen op één centrale plek. Niet alleen van telefonie, chat en e-mail, maar ook van WhatsApp en social media. Je beschikbaarheid en alle statistieken overzie je continu op een overzichtelijk dashboard.

Meer over contactcenter Arrow long right
Klanten in de spotlight

Organisaties die dagelijks vertrouwen op Voys

Van gemeente tot warenhuis en van bank tot uitzendbureau. Voys levert een maatwerkoplossing voor elk type organisatie.

Bidfood

De grootste online marktplaats voor foodprofessionals, dat is Bidfood. Voor de horecagroothandel is 24/7 telefonische bereikbaarheid van groot belang. Voys maakt dat mogelijk.

Gemeente Valkenburg

Gemeente Valkenburg heeft meer toeristen dan inwoners. Om alle vragen te beantwoorden, zochten ze een flexibel contactcenter in de cloud en die vonden ze bij Voys.

En die organisaties koppelen telefonie met de handigste tools

Geen organisatie is hetzelfde: daarom heeft Voys voor elk bedrijf een passend aanbod. Hoe? Door te koppelen met de handigste businesstools.

Microsoft Teams

Het platform van Voys koppelt eenvoudig Microsoft Teams van Office 365, Zo creëer je een kantoortelefoon verpakt in de Teams App.

Meer over Teams Arrow long right

Embrace Customers

Embrace Customers is een online klantcontactcenter voor woningcorporaties. Het programma laat chat, telefonie, e-mail en websites zien in één tijdlijn.

Call Care

Call Care is er voor makelaars, advocaten en de zorg. De service is specialist in telefonist(e) op afstand, agendabeheer en e-mail verwerken.

Meer over Call Care Arrow long right
Dit beloven we je

De zekerheden van Voys

Betrouwbaar

Het platform van Voys is volledig redundant uitgevoerd en het netwerk en hardware worden via de cloud constant voorzien van updates. Zo is jouw telefonie altijd veilig.

Inzicht en controle

Iedere klant heeft een eigen online omgeving in een separaat netwerk met volledig inzicht. Hierin monitor je de prestaties van het platform en heb je direct inzicht in alle statistieken.

Toekomstbestendig

Onze oplossingen zijn technische hoogstandjes en worden geüpdatet met de nieuwste mogelijkheden. En omdat alles in de cloud staat, is je centrale altijd up-to-date!

Onze werkwijze

Hoe pakken we het aan?

 

Samen! Je vervangt niet vaak een telefoniesysteem en we kunnen uit ervaring zeggen: het is nogal een dingetje.

Tijdens het project bieden we realtime inzicht in de voortgang door middel van online documenten. Om de implementatie zo soepel mogelijk te laten verlopen en verwachtingen waar te kunnen maken, werken wij volgens bovenstaande fases.

Interesse?

Meer weten over de grootzakelijke oplossing van Voys?

Bel ons op 050 700 99 22 voor een goed gesprek, stuur een mail of kom langs voor een kop koffie.

Informatie of demo aanvragen