Advies nodig? Bel ons op 050 7009922 of   vraag informatie aan

Wat bieden wij?

Mitel Managed Cloud Telefonie

Voys One levert een managed cloud oplossing ontwikkeld door certified engineers op het business communicatieplatform van Mitel. 

Meer over Mitel Managed Cloud

MiCollab

Met MiCollab werk je overal efficiënt samen met alle collega’s. MiCollab combineert samenwerken, mobiliteit en messaging in één oplossing.

Meer over Mitel MiCollab

MiContact Center

Breng je Contact Center naar het hoogst mogelijke niveau. Verhoog de productiviteit door alle communicatiekanalen met elkaar te integreren.

Meer over Mitel MiContact Center

Een geniale oplossing

Alles inzichtelijk

Jij hebt als klant zelf real-time inzicht in alle statistieken van je organisatie. Bekijk zelf online je belgedrag en monitor je prestaties.

Altijd op maat

De inrichting van de cloud omgeving wordt op maat voor jou gemaakt. Deze maken wij aan binnen een eigen netwerk en is daarmee een verlengstuk van het IT-landschap van jouw organisatie.

Alles onder controle

Met onze Micollab app beheren je collega’s  hun telefonische bereikbaarheid heel eenvoudig zelf en werken ze overal alsof ze op kantoor zijn.

Een goed gesprek over jouw communicatievraagstuk?

Wij denken heel graag met je mee. Of download de brochure.

Een aantal van onze superblije klanten

Welkom in de toekomst van Managed Cloud telefonie

Met Managed Cloud telefonie van Mitel ben je voorbereid op de toekomst. Geen stoffige centrales die verouderen, maar altijd up to date met de oplossingen van Voys One

Je telefonie groeit met jouw organisatie mee, je collega’s werken thuis alsof ze op kantoor zitten en… o ja, je bespaart ook nog tussen de 40% en 70% op je operationele telefoniekosten.

Complete communicatie

Voys One

Bij Voys werken gecertificeerde Mitel engineers aan het platform van Voys One. Met dit platform integreer je al je zakelijke communicatie inclusief mobiliteit. Zo vervagen grenzen, verdwijnen obstakels en gaat je productiviteit omhoog terwijl je kosten lager worden.

De voordelen van Voys One

  • Alles in de cloud met alle mogelijkheden die bestaan
  • Al je bedrijfscommunicatie volledig geïntegreerd in één oplossing
  • Werk altijd en overal alsof je op kantoor bent met Micollab
  • Zeer lage kosten voor intern, extern en internationaal belverkeer

Als het goed is weet je nu best veel van ons.

Mogen we jou ook leren kennen? Graag gaan we met jou in gesprek om jouw organisatie te leren kennen en een oplossing op maat te maken. Voor advies bel je 050 700 9922.