One: dé grootzakelijke communicatie-oplossing

voor 51 - 5000 werkplekken

Advies nodig? Bel ons op 050 7009922 of  

vraag informatie aan

Jouw complete cloud communicatie-oplossing

Voys levert al 12 jaar communicatie-oplossingen aan zakelijk Nederland. Het maakt niet uit hoe groot de organisatie is, of wat de communicatiewensen zijn, met de cloud-oplossingen van Voys One is jouw organisatie klaar voor vandaag en voor de toekomst.

Betrouwbaar

Het Voys One platform is volledig redundant uitgevoerd en netwerk en hardware worden via de cloud constant voorzien van updates. Mitel is onze trusted supplier van hardware en software.

Inzicht en controle

Elke klant krijgt toegang tot een eigen online omgeving in een separaat netwerk met volledig inzicht. Hierin monitor je zelf de prestaties van het platform en heb je direct inzicht in alle statistieken.

Toekomstbestendige oplossing

De oplossingen van Voys One zijn technische hoogstandjes en worden continu vernieuwd met de nieuwste mogelijkheden. En omdat alles in de cloud staat, veroudert je centrale nooit!

Mitel Managed Cloud

Met Mitel Managed Cloud telefonie communiceer je volledig via een geavanceerde cloud telefonie centrale. Je hebt dus geen fysieke centrale meer nodig. Dit betekent ook dat je onze service overal kunt gebruiken waar internet is. De cloud centrale richten we volledig in naar de wensen van jouw organisatie, bijvoorbeeld met vast-mobiel integratie of met unified communications toepassing.

Meer over Mitel Managed Cloud

Mitel Micollab

Met Mitel Micollab maak je van je organisatie een flexibele eenheid. Door deze app kunnen alle gebruikers overal werken zoals ze op kantoor werken. Of ze nu thuis, onderweg, of op zakenreis in een ander land zijn, met de Micollab app werk je gewoon door. De app is aan verschillende applicaties te koppelen en de beschikbaarheid van je collega’s is eenvoudig in te zien.

Meer over Mitel Micollab

Micontact Center

Met Micontact Center haal je het contact center van de toekomst in huis. Alle communicatiestromen komen daar binnen op één centrale plek. Niet alleen van telefonie, chat en e-mail, maar ook van WhatsApp en social media. Je beschikbaarheid en alle statistieken overzie je continu op een overzichtelijk dashboard.

Meer over MiContact Center

Mooie bedrijven die dagelijks vertrouwen op het platform van Voys One

Van gemeente tot warenhuis en van bank tot uitzendbureau. Voys One levert een maatwerkoplossing voor elk type organisatie.

  • Hudson Bay

    Hudson Bay heeft ruim 500.000 vierkante meter winkeloppervlak en in elke vierkante centimeter hebben ze voldoende draadloos bereik door de dect-oplossing van Voys One.

  • Young Capital

    Het snelstgroeiende uitzendbureau van Nederland zocht een communicatie-oplossing die net zo hard mee kon groeien en die zelf te beheren is. Zo kwamen ze uit bij Voys One.

  • Gemeente Valkenburg

    Gemeente Valkenburg heeft meer toeristen dan inwoners. Om alle vragen te beantwoorden zochten ze een flexibel contact center in de cloud en die vonden ze bij Voys One.

Welkom in de toekomst van Managed Cloud telefonie

✓ Managed Cloud van Mitel schaalt altijd met je organisatie mee 

✓ Met Micollab werken medewerkers overal alsof ze op kantoor zijn

 Integreer WhatsApp, Chat en Social Media in je call center

Meer weten over de oplossing van Voys One?

Wij gaan graag met je in gesprek! Bel ons op 050 700 99 22, stuur een mail of kom langs voor een kop koffie.