One: dé grootzakelijke communicatie-oplossing

Voys One

Telefonie voor grootzakelijk Nederland

Voys levert al 18 jaar communicatie-oplossingen. Wat je communicatiewensen ook zijn, de grootzakelijke cloud-oplossingen van One maken jouw organisatie klaar voor vandaag en de toekomst.

Communicatie van de toekomst

Het wordt ook wel enterprise VoIP genoemd. Dit zijn VoIP oplossingen specifiek gericht op grote bedrijven en organisaties. Bij One communiceer je volledig via de cloud. Daarmee ben je altijd up to date en maak je je organisatie optimaal flexibel en toekomstbestendig.

Gelukkige klanten

De communicatie-oplossingen van One integreren met alle mogelijke toepassingen. Daarmee maken ze niet alleen jouw collega’s, maar ook jouw klanten gelukkig.

Informatie aanvragen

en man met een verzorgde baard en een donkergrijze trui zit aan een bureau met een headset op. Hij kijkt geconcentreerd naar een computerscherm, met een lichte glimlach op zijn gezicht. Op de achtergrond zijn collega's te zien die ook aan het werk zijn in een kantooromgeving met helder natuurlijk licht, houten bureaus en planten die voor een levendige werksfeer zorgen.

One cloud-communicatie

One biedt optimale bereikbaarheid voor de grootzakelijke markt. Je organisatie belt via de cloud en je collega’s schakelen naadloos tussen telefoon, pc, smartphone app en elkaar. Daarmee wordt je organisatie optimaal bereikbaar en verhoog je de efficiëntie van het contact met je relaties.

Meer over cloud-communicatie Arrow long right

One Contact Center

Met One Contact Center, powered by Mitel, haal je het contact center van de toekomst in huis. Alle communicatiestromen komen daar binnen op één centrale plek. Niet alleen van telefonie, chat en e-mail, maar ook van WhatsApp en social media. Je beschikbaarheid en alle statistieken overzie je continu op een overzichtelijk dashboard.

Meer over One Contact Center Arrow long right
Onze klanten

Organisaties die dagelijks vertrouwen op Voys One

Van gemeente tot warenhuis en van bank tot uitzendbureau. Voys One levert een maatwerkoplossing voor elk type organisatie.

En die organisaties koppelen One met de handigste tools

Geen organisatie is hetzelfde: daarom heeft One voor elk bedrijf een passend aanbod. Hoe? Door te koppelen met de handigste businesstools.

Dit beloven we je

De zekerheden van Voys One

Betrouwbaar

Het Voys One platform is volledig redundant uitgevoerd en netwerk en hardware worden via de cloud constant voorzien van updates. Mitel is onze trusted supplier van hardware en software.

Inzicht en controle

Elke klant krijgt toegang tot een eigen online omgeving in een separaat netwerk met volledig inzicht. Hierin monitor je zelf de prestaties van het platform en heb je direct inzicht in alle statistieken.

Toekomstbestendig

De oplossingen van Voys One zijn technische hoogstandjes en worden continu vernieuwd met de nieuwste mogelijkheden. En omdat alles in de cloud staat, veroudert je centrale nooit!

Onze werkwijze

Hoe pakken we het aan?

 

Samen! Je vervangt niet vaak een telefoniesysteem en we kunnen uit ervaring zeggen: het is nogal een dingetje.

Tijdens het project bieden we realtime inzicht in de voortgang door middel van online documenten. Om de implementatie zo soepel mogelijk te laten verlopen en verwachtingen waar te kunnen maken, werken wij volgens bovenstaande fases.

Interesse?

Meer weten over de oplossing van Voys One?

Bel ons op 050 700 99 22 voor een goed gesprek, stuur een mail of kom langs voor een kop koffie.

Informatie of demo aanvragen