De alles-in-een-oplossing voor slimme bedrijven

Bied optimale klantondersteuning en verbeter je klantrelaties met onze geavanceerde alles-in-een-oplossing voor middelgrote mkb-bedrijven.

  • Circle check filled Omni-channel klantcontact & samenwerken: op één plek
  • Circle check filled Schaalt mee met de grootte van jouw bedrijf
  • Circle check filled Integreert eenvoudig met je huidige software
Ontvang een voorstel op maat voor jouw organisatie.
Logo image
Logo image
Logo image
Logo image

Slimme bedrijven kiezen Voys

Voys levert al 18 jaar cloudtelefonie aan slimme bedrijven. Daarmee zijn we de meest ervaren cloudprovider in Nederland met bovendien de hoogste klanttevredenheid.

Dit zijn 6 redenen waarom meer dan 19.000 klanten elke dag vertrouwen op Voys.

1. Innovatief alles-in-een-platform

Met ons innovatieve alles-in-een-platform Ascend beheer je interne en externe communicatie op één centrale plek, van het contact met je klanten tot het samenwerken met je collega’s.

Mogelijkheden te over met Ascend: telefonie, videobellen, chatten, bestanden delen én slimme contactcenter features.

2. Succesvol klantcontact

Van kleine klantcontactteams tot grotere omni-channel supportteams: met Ascend’s contactcenter features, inclusief AI-gedreven workflows, til je je klantcontact naar een hoger niveau.

Slimme dashboards en rapportages bieden inzicht in de prestaties van de contactteams, zo kun je je diensten continu verbeteren.

3. Koppeling met 250+ business tools

Werk slim en integreer de telefonie van Voys eenvoudig met meer dan 250 CRM-pakketten en andere branchespecifieke systemen. Zo verhoog je de productiviteit van jouw organisatie.

Koppel je hoogwaardige telefoniesysteem snel en simpel met bijvoorbeeld Microsoft Teams, HubSpot, Slack of een tool naar jouw keuze.

4. Eenvoudig beheer met geweldige support

In jouw cloud-telefonieplatform Ascend wijzig je eenvoudig de bereikbaarheid van jou en je collega’s, of dat nu via een vast telefoontoestel, de webphone of smartphone app is.

En heb je hulp nodig? Dan staan we voor je klaar met fantastische support die wordt beoordeeld met de hoogste klanttevredenheid in de telecomsector.

5. Remote en internationaal

Met onze webphone voor op je laptop en smartphone apps werk je vanaf elke locatie alsof je op kantoor bent. Of dat nu in Nederland of in het buitenland is.

Voys is in meer dan 50 landen actief. Zo beheer je als internationaal opererend bedrijf alle telefoniezaken in één online, eenvoudige omgeving.

6. Vriendelijk voor de portemonnee

Telefonie van Voys is voordelig. Voor een aantrekkelijk bedrag per gebruiker per maand gebruik je de geavanceerde mogelijkheden van je online centrale Ascend, bellen is daarbij inbegrepen.

Daarnaast kun je zorgeloos op- én afschalen, want de communicatie-oplossing van Voys schaalt mee met de grootte van jouw bedrijf.

Onze werkwijze

Zo pakken we het aan

Stap voor stap! Je vervangt je telefonie niet vaak, daarom ontzorgen we van A tot Z.

Eerst brengen we de wensen van jouw organisatie zorgvuldig in kaart, daarna richten we het platform stap voor stap in. Zo zorgen we ervoor dat je collega’s en jij straks optimaal bereikbaar zijn.

In elke regio

Telefoonnummers: overnemen of nieuw

Heb je al telefoonnummers, dan kunnen we die eenvoudig overnemen van je huidige provider. In de tussentijd blijf je gewoon bereikbaar. Nieuwe telefoonnummers hebben we op voorraad in elke regio: van Enschede tot Amsterdam en van Maastricht tot Groningen.

Kies voor een los nummer, of een blok van 10, 100 of 1000 nummers. Internationale nummers leveren we in meer dan 50 landen.

 

Uit of thuis

Werken waar, wanneer en hoe je wilt

Wij leveren je gebruiksklare telefoons. Deze sluit je aan op je internetverbinding en je kunt direct bellen.

Zijn je collega’s en jij regelmatig onderweg? Schakel dan eenvoudig je nummer door naar je mobiele telefoon of gebruik onze smartphone app.

De webphone verandert elke computer in een telefoon en is ideaal voor het moderne kantoor en je thuiswerkplek. Zorg daarbij wel voor een goede headset.

Een vriendelijk lachende vrouw met lang blond haar zit achter een laptop van Apple op een houten bureau. Ze draagt een lichtblauw jasje over een witte top. Op de achtergrond hangt een kleurrijke kunstwerk met een prominent rood en blauw design. De ruimte heeft een moderne uitstraling met een houten lambrisering op de muur
Prijswinnende telefonie

Beheer zelf je telefonieomgeving

In jouw online telefooncentrale beheer je eenvoudig alle communicatie-instellingen van je bedrijf. Zo ben je optimaal bereikbaar voor jouw klanten.

Van CRM-integraties tot dashboarding: je kunt jouw telefonie helemaal aanpassen aan jouw wensen. Zo gebruik je niet meer dan je nodig hebt en bouw je aan wat werkelijk belangrijk is: je klantrelatie.


Je bent in goed gezelschap

Meer dan 19.000 bedrijven

vertrouwen dagelijks op Voys voor hun telefonische bereikbaarheid en bellen gemiddeld 408.000 minuten per dag via ons betrouwbare platform.

Vraag een offerte aan Arrow long right

Meer dan 18 jaar ervaring

In 2006 begonnen, en in 2024 nog steeds één van de snelstgroeiende telefonieproviders van Europa.

Meer over Voys Arrow long right

Meer dan 4.100 reviews

kregen we van onze klanten. Over het afgelopen jaar is ons cijfer gemiddeld een 9.1! Dat is de hoogste klantbeoordeling in de telecomwereld.

Bekijk alle reviews Arrow long right

Dit zeggen onze klanten

Sinds 2012 verzamelen én publiceren we de beoordelingen van onze klanten. Trots zijn we op het feit dat we meer dan 4.100 reviews kregen en Voys over het afgelopen jaar als gemiddeld cijfer een 9.1 van ze krijgt.

“Het doet wat het moet doen”

Netjes en compleet geleverd, 1 lijn, bij niet opnemen ontvang ik een mail, meer vooralsnog niet nodig

Sander, Simol Beheer BV

“Uitstekend”

Wij zijn erg tevreden met het pakket van Voys. Ook zijn we erg tevreden over de service.

Rick, Duurzaambedrukt.nl

“Goede en snelle implementatie”

Super tevreden met begeleiding gedurende aanmelding en implementatie. Overstap goed verlopen. Product/app werkt naar verwachtging.

Erik, De Wagenparkbeheerders

“Uitstekende onboarding”

E.e.a. was snel geregeld, en op een heel persoonlijke manier. Ook een vraag die we hadden over gidsvermelding is grondig uitgezocht en beantwoord.

Rolf, Thunderbyte.AI

“Goed, snel en makkelijk”

Makkelijk systeem om mee te werken, snel geinstalleerd, werkt goed en snelle en vriendelijke klantenservice. Een aanrader!

Tamara, Fysiotherapie Broekhuizen

“Erg goed en eenvoudig”

Erg goede dienst.
Alles in een voor een vast bedrag.
Telefooncentrale makkelijk te gebruiken

Jesse, Xoric

Optimale bereikbaarheid voor je collega’s en jou

Zorg voor een optimale klantcontactervaring en kies voor de slimme communicatie-oplossing van Voys voor jouw middelgrote mkb-bedrijf.

Vraag nu een vrijblijvende offerte op maat aan, deze ontvang je binnen een werkdag.

Ja, ik ontvang graag een offerte! Arrow long right