De alles-in-een-oplossing voor slimme bedrijven

Bied optimale klantondersteuning en verbeter je klantrelaties met onze geavanceerde alles-in-een-oplossing voor middelgrote mkb-bedrijven.

  • Circle check filled Omni-channel klantcontact & samenwerken: op één plek
  • Circle check filled Schaalt mee met de grootte van jouw bedrijf
  • Circle check filled Integreert eenvoudig met je huidige software
Ontvang een voorstel op maat voor jouw organisatie.
Logo image
Logo image
Logo image
Logo image

Slimme bedrijven kiezen Voys

Voys levert al 18 jaar cloudtelefonie aan slimme bedrijven. Daarmee zijn we de meest ervaren cloudprovider in Nederland met bovendien de hoogste klanttevredenheid.

Dit zijn 6 redenen waarom meer dan 19.000 klanten elke dag vertrouwen op Voys.

Onze werkwijze

Zo pakken we het aan

Stap voor stap! Je vervangt je telefonie niet vaak, daarom ontzorgen we van A tot Z.

Eerst brengen we de wensen van jouw organisatie zorgvuldig in kaart, daarna richten we het platform stap voor stap in. Zo zorgen we ervoor dat je collega’s en jij straks optimaal bereikbaar zijn.

In elke regio

Telefoonnummers: overnemen of nieuw

Heb je al telefoonnummers, dan kunnen we die eenvoudig overnemen van je huidige provider. In de tussentijd blijf je gewoon bereikbaar. Nieuwe telefoonnummers hebben we op voorraad in elke regio: van Enschede tot Amsterdam en van Maastricht tot Groningen.

Kies voor een los nummer, of een blok van 10, 100 of 1000 nummers. Internationale nummers leveren we in meer dan 50 landen.

 

Uit of thuis

Werken waar, wanneer en hoe je wilt

Wij leveren je gebruiksklare telefoons. Deze sluit je aan op je internetverbinding en je kunt direct bellen.

Zijn je collega’s en jij regelmatig onderweg? Schakel dan eenvoudig je nummer door naar je mobiele telefoon of gebruik onze smartphone app.

De webphone verandert elke computer in een telefoon en is ideaal voor het moderne kantoor en je thuiswerkplek. Zorg daarbij wel voor een goede headset.

Een vriendelijk lachende vrouw met lang blond haar zit achter een laptop van Apple op een houten bureau. Ze draagt een lichtblauw jasje over een witte top. Op de achtergrond hangt een kleurrijke kunstwerk met een prominent rood en blauw design. De ruimte heeft een moderne uitstraling met een houten lambrisering op de muur
Prijswinnende telefonie

Beheer zelf je telefonieomgeving

In jouw online telefooncentrale beheer je eenvoudig alle communicatie-instellingen van je bedrijf. Zo ben je optimaal bereikbaar voor jouw klanten.

Van CRM-integraties tot dashboarding: je kunt jouw telefonie helemaal aanpassen aan jouw wensen. Zo gebruik je niet meer dan je nodig hebt en bouw je aan wat werkelijk belangrijk is: je klantrelatie.


Je bent in goed gezelschap

Meer dan 19.000 bedrijven

vertrouwen dagelijks op Voys voor hun telefonische bereikbaarheid en bellen gemiddeld 408.000 minuten per dag via ons betrouwbare platform.

Meer dan 18 jaar ervaring

In 2006 begonnen, en in 2024 nog steeds één van de snelstgroeiende telefonieproviders van Europa.

Meer dan 4.100 reviews

kregen we van onze klanten. Over het afgelopen jaar is ons cijfer gemiddeld een 9.5! Dat is de hoogste klantbeoordeling in de telecomwereld.

Dit zeggen onze klanten

Sinds 2012 verzamelen én publiceren we de beoordelingen van onze klanten. Trots zijn we op het feit dat we meer dan 4.100 reviews kregen en Voys over het afgelopen jaar als gemiddeld cijfer een 9.5 van ze krijgt.

Optimale bereikbaarheid voor je collega’s en jou

Zorg voor een optimale klantcontactervaring en kies voor de slimme communicatie-oplossing van Voys voor jouw middelgrote mkb-bedrijf.

Vraag nu een vrijblijvende offerte op maat aan, deze ontvang je binnen een werkdag.

Ja, ik ontvang graag een offerte! Arrow long right