WhatsApp Business

Met je vaste nummer van Voys

Met WhatsApp Business kom je laagdrempelig in contact met je klanten. Wil je een écht professionele uitstraling? Koppel dan niet je 06-nummer, maar je zakelijke vaste nummer van Voys aan je WhatsApp Business account.

  • WhatsApp met zakelijke uitstraling
  • Gebruik je eigen zakelijke vaste nummer
  • Binnen een werkdag actief
Binnen een werkdag bereikbaar

Nog geen vast nummer?

Met 10 miljoen dagelijkse gebruikers in Nederland is WhatsApp ongelofelijk populair en daarmee is WhatsApp Business dé manier om in contact te komen met je klanten. Je kunt de app zelfs op meerdere apparaten, zoals laptops, gebruiken.

Gebruik je WhatsApp Business nog met een mobiel telefoonnummer? Schakel dan eenvoudig over naar een vast nummer voor een professionelere uitstraling. Dit telefoonnummer kun je ook gebruiken om zelf mee te bellen, ook met je mobiele telefoon via de Voys App.

Bel ons op 050 700 9900 om binnen één werkdag een zakelijk vast nummer te gebruiken voor jouw WhatsApp Business app.

Meer over onze telefonie-oplossing Arrow long right
Makkelijker wordt het niet

Heb je al een telefoonnummer bij Voys?

Ben je al klant bij Voys en wil je je telefoonnummer voor WhatsApp Business gebruiken? Dit is belachelijk eenvoudig. Download de WhatsApp Business app, voer je Voys-nummer in en verifieer deze in de app en je kunt WhatsApp Business direct met je vaste nummer gebruiken.

Goed om te weten:

  • WhatsApp Business kun je zelfs gebruiken op vier verschillende computers, maar je kunt slechts één telefoon aan je account koppelen.
  • WhatsApp en WhatsApp Business kun je prima naast elkaar gebruiken

 

WhatsApp Business in drie stappen

Sluit je aan bij Voys

Sluit je binnen een werkdag aan bij Voys. Bel 050 700 9900 of meld je direct aan. Je krijgt van ons binnen een werkdag je nieuwe nummer.

Download WhatsApp

Download de gratis WhatsApp Business app en koppel je gloednieuwe telefoonnummer.

 

Appen maar!

Klaar ben je om zakelijk te WhatsAppen met je klanten en je telefoonnummer ook voor telefonie te gebruiken. Veel plezier!

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech