Gebruik een vast nummer op je mobiel

Meld je aan
Vast op mobiel

Overal bereikbaar met je vaste nummer op je mobiele telefoon

Wil je de professionele uitstraling van een vast telefoonnummer én de flexibiliteit van je mobiele telefoon? Daarvoor hebben wij de oplossing: vast op mobiel.

Optimaal bereikbaar

Met de telefonie van Voys ben je optimaal bereikbaar. Je zakelijke vaste nummer kun je overal beantwoorden, ook als je onderweg bent.

Flexibel

Via de Voys app geef je zelf aan op welke manier je bereikbaar bent: bijvoorbeeld op één of meerdere mobiele telefoons, op kantoor, of je voicemail.

Vriendelijk voor je portemonnee

Een vast nummer op mobiel is heel voordelig. Een account bij Voys inclusief nummer heb je al voor € 20,25 per maand, inclusief bellen binnen Nederland.

Wat heb je nodig voor vast op mobiel?

Een vast telefoonnummer

We hebben vaste nummers op voorraad in elke regio in Nederland, dus ook van jouw regio, en we hebben ook landelijke 085-nummers. Wil je je eigen telefoonnummer meenemen? Dat is ook geen probleem.

Telefoon open op de Voys VoIP app

Je eigen smartphone

Waarop je natuurlijk de Voys App installeert, zodat je snel kunt wijzigen of je wel of niet bereikbaar wilt zijn. Met je smartphone kun je zowel inkomend als uitgaand bellen met een vast zakelijk telefoonnummer.

Toegang tot je online beheeromgeving

In je makkelijk te beheren online telefooncentrale stel je in wat er gebeurt als je telefoonnummer wordt gebeld, zie je gespreksstatistieken in en bekijk je facturen.

Meer weten?

Vraag een offerte aan bij VoIP-provider Voys

Geïnteresseerd in de mogelijkheden die Voys te bieden heeft? Binnen een werkdag ben je bereikbaar op je nieuwe nummer of krijg je een vrijblijvende offerte op maat.

Vrijblijvende offerte
We leggen het uit

Vast op mobiel: hoe werkt het?

Zakelijk bereikbaar op je mobiele telefoon

Wil je een zakelijk nummer doorschakelen naar je mobiel? Dat kan! Kies voor een zakelijke uitstraling en wees toch overal bereikbaar op je mobiele telefoon.

Met vast op mobiel van Voys komen oproepen naar je vaste zakelijke telefoonnummer gewoon binnen op je mobiele telefoon.

Stel vast op mobiel zelf in

Als klant van Voys krijg je:

  • Een vast telefoonnummer
  • toegang tot de Voys app
  • een account met inloggegevens van je eigen online telefoniecentrale

In de centrale of de app stel je heel makkelijk in wat er moet gebeuren als je vaste nummer gebeld wordt: bijvoorbeeld rinkelen op je mobiele telefoon, daarna op een mobiele telefoon van je collega en daarna naar de voicemail.

Doorschakelen naar mobiel of op de Voys app

Je kunt je vaste nummer doorschakelen naar je mobiele telefoonnummer. Dan bel je gewoon over het GSM-netwerk van je mobiele telefonieprovider. Je kunt ook de Voys App gebruiken om mee te bellen, dan bel je over het 4G-netwerk. Het voordeel van de app is dat je geen doorschakelkosten betaalt. Het nadeel van de app is dat de kwaliteit wisselend kan zijn als de 4G-dekking niet goed is.

De mogelijkheden van Vast op Mobiel

Vast op Mobiel biedt je de mogelijkheid om belgroepen aan te maken met meerdere mobiele en/of vaste telefoonnummers. En je vaste nummer te koppelen aan mobiel.

Stel, je hebt een collega en jullie willen allebei bereikbaar zijn op hetzelfde zakelijke nummer. Op het moment dat het zakelijke nummer gebeld wordt, gaan beide toestellen (of dat nu mobiele of VoIP-toestellen zijn) tegelijk over: de persoon die als eerst de telefoon opneemt krijgt het gesprek.

Hierdoor gaat de telefoon van je collega automatisch niet meer over. Dit kan tot een onbeperkt aantal mobiele telefoonnummers ingericht worden, zodat je ervan verzekerd bent dat je organisatie optimaal bereikbaar is.

Wat kost Vast op Mobiel?

Vast op mobiel is inbegrepen voor elke Voys klant en heb je al voor aantrekkelijk vast bedrag per gebruiker per maand met de volgende voorwaarden:

  • Inclusief bellen en gebeld worden binnen Nederland naar vast mobiel
  • Inclusief álle mogelijkheden van onze online telefoniecentrale
  • Bij afname van 4 of meer gebruikers, wordt de maandelijkse prijs lager