Alleen maar bazen

Hét handboek voor gelijkwaardig samen werken

  • Hoe je een bedrijf laat groeien zonder managers
  • Hoe je het beste uit jezelf en je collega’s haalt
  • Waarom gelijkwaardig samenwerken beter is voor jezelf én je organisatie
Verwacht: zomer 2023

Pre-order Alleen maar bazen

Bestel nu de tweede druk

De eerste druk van Alleen maar bazen is uitverkocht!

We werken momenteel aan de tweede editie. Pre-order hieronder alvast jouw exemplaar, dan staat Alleen maar bazen deze zomer bij jou in de boekenkast.

En vooral: voor wie niet?

Voor wie is dit boek?

Het begon als een boek over zelfsturing, waarin we onze ervaringen van de afgelopen 10 jaar en onze groei van 15 naar 160 mensen wilden vangen. Hoe we van een start-up die haar bestaansrecht wilde bewijzen, veranderden in een betekenisvolle onderneming die een positieve stempel op de wereld probeert te drukken. Het werd, met dank aan de input van velen, zo veel meer.

Lineair organiseren werkt niet

De wereld is in tien jaar radicaal veranderd. En die veranderende wereld wordt aangestuurd met methodes die al bijna 100 jaar nagenoeg onveranderd zijn. We weten inmiddels dat lineair organiseren in zo’n wereld niet werkt.

Het tijd voor verandering, het is tijd om werk anders te organiseren.

Hoe dan?

Als je dit boek hebt gevonden, dan twijfel je niet meer aan de waarom-vraag: die vraag heb je al beantwoord en je weet dat het anders moet. Je zoekt naar de manier waarop je gelijkwaardig samenwerkt, hoe je dat precies doet. Met dit boek hopen we daar antwoord op te geven.

Het is meer dan een boek voor bedrijven die zelfsturend willen gaan werken. Het bevat brede handvatten voor jou als individu en voor organisaties die gelijkwaardigheid in werk mogelijk willen maken.

Een boek geschreven door 20 bazen

De enige manier waarop je zo’n boek kunt schrijven, is door dat te doen met mensen die kennis van het onderwerp hebben en willen bijdragen. Dat is gelukt.

Met dank aan:
Jorg Vletter, Runa van den Broek, Geert Booster, Nadine Smalbil, Rosien van Toor, Bart Jonk, Jeroen Oosterveld, Pollien van Keulen, Florian Overkamp, Ernest Buikema, Diederick Janse, Harriet Zuidland, Kirsten Beck, Wouter Koetze, Lisanne Boersma, Charlotte van Leeuwen, Richard Hoogstra, Merel Lamboo, Maya van der Schuit en Mark Vletter.

Schrijf je direct in

Download nu gratis:
Alleen maar bazen

Meld je aan voor Marks nieuwbrief

Alleen maar bazen is hét handboek voor gelijkwaardig samenwerken. Samen met 20 mede-auteurs werkten we er ruim een jaar aan. En nu is het boek af.

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Voys-oprichter Mark, dan kun je het boek daarna gratis downloaden.

Meld je aan

Ontvang je Marks nieuwsbrief al?

Of wil je je liever niet aanmelden voor zijn maandelijkse update? Download het boek dan hier.

Meer over gelijkwaardig samenwerken

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!