Alleen maar Bazen

Hét handboek voor gelijkwaardig samen werken

 • Hoe je een bedrijf laat groeien zonder managers
 • Hoe je het beste uit jezelf en je collega’s haalt
 • Waarom gelijkwaardig samenwerken beter is voor jezelf én je organisatie
Bestel jouw fysieke exemplaar

Pre-order Alleen maar Bazen

Yes! Je kunt ons boek Alleen maar bazen nu alvast bestellen. Wat mag je verwachten?

 • 28 euro, exclusief verzendkosten (4,95 euro)
 • Alle opbrengsten gaan naar onze stichting 48percent.org
 • Verwachte levering: begin zomer 2022
 • Duurzaam gedrukt
 • Hardcover
 • Bomvol informatie over anders organiseren en gelijkwaardig samenwerken

Bestel nu

Klik op de knop hieronder, volg de stappen en vul je gegevens in. Dan ligt Alleen maar bazen begin deze zomer op je deurmat, precies op tijd om mee te nemen in je vakantiekoffer.

Let op: wil je meer dan één exemplaar bestellen? Wijzig dan het cijfer voor de blauwe knop.

En vooral: voor wie niet?

Voor wie is dit boek?

Het begon als een boek over zelfsturing, waarin we onze ervaringen van de afgelopen 10 jaar en onze groei van 15 naar 160 mensen wilden vangen. Hoe we van een start-up die haar bestaansrecht wilde bewijzen, veranderden in een betekenisvolle onderneming die een positieve stempel op de wereld probeert te drukken. Het werd, met dank aan de input van velen, zo veel meer.

Lineair organiseren werkt niet

De wereld is in tien jaar radicaal veranderd. En die veranderende wereld wordt aangestuurd met methodes die al bijna 100 jaar nagenoeg onveranderd zijn. We weten inmiddels dat lineair organiseren in zo’n wereld niet werkt.

Het tijd voor verandering, het is tijd om werk anders te organiseren.

Hoe dan?

Als je dit boek hebt gevonden, dan twijfel je niet meer aan de waarom-vraag: die vraag heb je al beantwoord en je weet dat het anders moet. Je zoekt naar de manier waarop je gelijkwaardig samenwerkt, hoe je dat precies doet. Met dit boek hopen we daar antwoord op te geven.

Het is meer dan een boek voor bedrijven die zelfsturend willen gaan werken. Het bevat brede handvatten voor jou als individu en voor organisaties die gelijkwaardigheid in werk mogelijk willen maken.

Een boek geschreven door 20 bazen

De enige manier waarop je zo’n boek kunt schrijven, is door dat te doen met mensen die kennis van het onderwerp hebben en willen bijdragen. Dat is gelukt.

Met dank aan:
Jorg Vletter, Runa van den Broek, Geert Booster, Nadine Smalbil, Rosien van Toor, Bart Jonk, Jeroen Oosterveld, Pollien van Keulen, Florian Overkamp, Ernest Buikema, Diederick Janse, Harriet Zuidland, Kirsten Beck, Wouter Koetze, Lisanne Boersma, Charlotte van Leeuwen, Richard Hoogstra, Merel Lamboo, Maya van der Schuit en Mark Vletter.

Schrijf je nu in

Ontvang Alleen maar bazen als eerste in je mailbox

Alleen maar bazen is hét handboek voor gelijkwaardig samenwerken. Samen met 20 mede-auteurs werkten we er ruim een jaar aan. En nu is het boek bijna af.

Jij kunt de digitale versie van het boek als eerste gratis in je mailbox ontvangen. Meld je hieronder aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Voys-oprichter Mark, dan stuurt hij je een mailtje als het boek klaar is.

Zet mij op de lijst

Meer over gelijkwaardig samenwerken en bedrijfsgroei

 • Marks update over bedrijfsgroei

  Wat komt er allemaal bij kijken als je een bedrijf start of als je onderneming groeit? En welke tools helpen je bij het ondernemen? Over deze topics stuurt Mark maandelijks een nieuwsbrief.

  Meld je direct aan
 • Nieuwsbrief over zelfsturend werken

  Bij Voys werken we al jaren zonder managers. Elke maand kiest collega Maya de nieuwste stukken over anders organiseren en zelfsturing uit en zorgt ervoor dat die in je mailbox belanden.

  Schrijf je meteen in
 • Wat we eerder schreven

  Zoals je misschien weet, klimmen we bij Voys regelmatig in de pen. We schrijven allerhande verhalen over ondernemerschap, onze zelfsturende manier van werken en veel meer.

  Check alle verhalen

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust.  Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!