Alleen maar bazen

Hét handboek voor gelijkwaardig samen werken

  • Circle check filled Hoe je een bedrijf laat groeien zonder managers
  • Circle check filled Hoe je het beste uit jezelf en je collega’s haalt
  • Circle check filled Waarom gelijkwaardig samenwerken beter is voor jezelf én je organisatie
Nog eventjes geduld

Pre-order Alleen maar bazen

Tweede druk

De eerste druk van Alleen maar bazen is uitverkocht!

We werken momenteel aan de tweede editie. Zodra het boek beschikbaar is voor pre-order, vind je op deze pagina een bestelknop. To be continued!

En vooral: voor wie niet?

Voor wie is dit boek?

Het begon als een boek over zelfsturing, waarin we onze ervaringen van de afgelopen 10 jaar en onze groei van 15 naar 160 mensen wilden vangen. Hoe we van een start-up die haar bestaansrecht wilde bewijzen, veranderden in een betekenisvolle onderneming die een positieve stempel op de wereld probeert te drukken. Het werd, met dank aan de input van velen, zo veel meer.

Lineair organiseren werkt niet

De wereld is in tien jaar radicaal veranderd. En die veranderende wereld wordt aangestuurd met methodes die al bijna 100 jaar nagenoeg onveranderd zijn. We weten inmiddels dat lineair organiseren in zo’n wereld niet werkt.

Het tijd voor verandering, het is tijd om werk anders te organiseren.

Hoe dan?

Als je dit boek hebt gevonden, dan twijfel je niet meer aan de waarom-vraag: die vraag heb je al beantwoord en je weet dat het anders moet. Je zoekt naar de manier waarop je gelijkwaardig samenwerkt, hoe je dat precies doet. Met dit boek hopen we daar antwoord op te geven.

Het is meer dan een boek voor bedrijven die zelfsturend willen gaan werken. Het bevat brede handvatten voor jou als individu en voor organisaties die gelijkwaardigheid in werk mogelijk willen maken.

Een boek geschreven door 20 bazen

De enige manier waarop je zo’n boek kunt schrijven, is door dat te doen met mensen die kennis van het onderwerp hebben en willen bijdragen. Dat is gelukt.

Met dank aan:
Jorg Vletter, Runa van den Broek, Geert Booster, Nadine Smalbil, Rosien van Toor, Bart Jonk, Jeroen Oosterveld, Pollien van Keulen, Florian Overkamp, Ernest Buikema, Diederick Janse, Harriet Zuidland, Kirsten Beck, Wouter Koetze, Lisanne Boersma, Charlotte van Leeuwen, Richard Hoogstra, Merel Lamboo, Maya van der Schuit en Mark Vletter.

Schrijf je direct in

Download nu gratis:
Alleen maar bazen

Meld je aan voor Marks nieuwbrief

Alleen maar bazen is hét handboek voor gelijkwaardig samenwerken. Samen met 20 mede-auteurs werkten we er ruim een jaar aan. En nu is het boek af.

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Voys-oprichter Mark, dan kun je het boek daarna gratis downloaden.

Meld je aan

Ontvang je Marks nieuwsbrief al?

Of wil je je liever niet aanmelden voor zijn maandelijkse update? Download het boek dan hier.

Meer over gelijkwaardig samenwerken