Een ongezouten mening

Klantervaringen

Sinds 2012 verzamelen en publiceren we de ervaringen van klanten. Minder goede beoordelingen met verbeterpunten komen natuurlijk ook direct online. Inmiddels hebben we meer dan 4000 reviews ontvangen met een 8.8 als gemiddeld cijfer. Via Kiyoh hebben we inmiddels meer dan 1600 reviews gekregen.

Bekijk onze reviews op Kiyoh.
8.8
  • 1

    Team4Code BV

    Arnoud Wijnands

    ongebruiksvriendelijke app / onaangename communicatie

    Redelijk complexe tool, had ik al vaak issues mee gehad. Support geeft dan altijd gedoe.

    Na jaren dat ze probleemloos automatisch hebben geincasseerd is er eenmaal iets misgegaan. De factuur van september stond open, maar die van oktober was al wel geincasseerd. Heb ik over gebeld omdat de facturen niet binnenkwamen waardoor het ons niet was opgevallen, maar vervolgens komt er toch een onaangename dreigbrief met kosten. Weer gebeld. Geen excuus of iets, want dat is hun ‘ geautomatiseerde systeem’. Ik kan deze partij bepaald niet adviseren.

    18 november 2021

  • 4

    Tweewieler BV

    Rianne

    Apps zijn traag en als je wilt opzeggen is het al helemaal drama

    Vooral als je wilt opzeggen is het een drama en erg onduidelijk hoe dit werkt. Je denkt dat wanneer je je betaalde diensten opzegt je dan klaar bent. Maar je kan je diensten niet opzeggen zonder verplicht een of ander flexibel schakelen abbonoment af te sluiten. Dit kost je gelijk 15 euro aan eenmalige kosten en dan maandelijks weer 5 euro.

    Uiteindelijk opgezegd via een formulier op de website

    App was ook altijd traag en crashte vaak.

    4 november 2021

  • 9

    Jody

    Zeer tevreden

    Net geen 10, omdat er intern een technisch issue was. Hierdoor moest ik een halve dag wachten op iets wat normaal in 10 minuten geregeld is. Verder super blij met de overstap naar Voys.

    1 november 2021

  • 10

    Simol beheer BV

    Sander@simol.nl

    het doet wat het moet doen

    netjes en compleet geleverd, 1 lijn, bij niet opnemen ontvang ik een mail, meer vooralsnog niet nodig

    27 oktober 2021

  • 9

    Duurzaambedrukt.nl

    Rick

    Uitstekend

    Wij zijn erg tevreden met het pakket van Voys. Ook zijn we erg tevreden over de service.

    18 oktober 2021

  • 7

    Eitje

    Joris

    Blij met de mogelijkheden, maar de app is echt heel traag

    Ik ben blij met de hele setup. Erg fijn dat de telefoon makkelijk gedeeld kan worden door het hele kantoor. Echter is het erg jammer dat de app zoooo traag is. Elke toets is ongekend traag en als er wordt opgenomen door via de Voys app te bellen horen mensen vaak pas na een tel mijn stem.

    Zou top zijn als dit in de toekomst nog net wat soepeler zou werken zodat iedereen helemaal mobiel kan werken en we nog makkelijker kunnen schakelen via de mobiele app

    30 september 2021

  • 4

    vel fysio

    ruud

    kan mooi zijn, als het staat.

    het loopt nog niet echt goed, ik kan jullie volgens mij niet bereiken in het weekend.

    30 september 2021

  • 10

    Chipmunk Health

    Paul

    Snelle en vriendelijke service

    Yoys heeft ons snel en vriendelijk geholpen met het instellen van ons nieuwe VoIP-telefoonsysteem.

    23 september 2021

  • 10

    OnJobs B.V.

    Onno

    Top! Wat zijn jullie een verademing wanneer je zoals wij Vodafone gewent bent!

    Na jarenlang dramatische ervaringen gehad te hebben met Vodafone hebben wij, nog tijdens het lopend contract, de overstap gemaakt naar Voys. Vakkundige service, fijne en vriendelijk mensen en een supereenvoudig werkend top systeem!

    Wij zijn blij met jullie!

    Onno den Hoed
    OnJobs B.V.

    16 september 2021

  • 9

    De Wagenparkbeheerders BV

    Erik

    Goed en snelle implementatie!

    Super tevreden met begeleiding gedurende aanmelding en implementatie. Overstap goed verlopen. Product/app werkt naar verwachtging.

    13 september 2021

  • 8

    NLkdiensten

    Leonardo

    Tot nu toe ben ik goed en snel geholpen door Voys Team.

    Tot nu toe geen problemen mee gehad, ik ben een klein maandje klant van voys en misschien over 6 maanden kan ik meer vertellen.

    9 september 2021

  • 10

    Snoeijer Betonwerken Rijssen

    Martijn Snoeijer

    Goed

    Goede service aardige medewerkers die je graag helpen bij vragen

    20 augustus 2021

  • 10

    van Harten

    Gert-Jan

    Geweldig! service boven verwachting!

    Super service! alles duidelijk en geduldig uitgelegd. systeem werkt perfect.

    13 augustus 2021

  • 10

    MONBISS Home Fashion B.V.

    A.

    Tot nu toe zeer tevreden!

    App werkt super, alle oproepen komen netjes door, kortom: erg tevreden!

    19 juli 2021

  • 9

    Thunderbyte.AI

    Rolf

    Uitstekende onboarding

    E.e.a. was snel geregeld, en op een heel persoonlijke manier. Ook een vraag die we hadden over gidsvermelding is grondig uitgezocht en beantwoord.

    9 juli 2021

  • 10

    Paul van der Vlis Linux systeembeheer

    Paul

    prima

    Geen klachten, prima ondersteuning

    9 juli 2021

  • 10

    Kemper Nederland BV

    Richard de Vries

    Zonder meer TOP!

    Wat een snelheid van handelen en wat een super enthousiaste medewerkers. Iedereen is bijzonder hulpvaardig.

    5 juli 2021

  • 10

    Fysio Broekhuizen

    Tamara

    Goed, snel en makkelijk

    Makkelijk systeem om mee te werken, snel geinstalleerd, werkt goed en snelle en vriendelijke klantenservice. Een aanrader!

    30 juni 2021

  • 9

    AI-HOSTING

    Ivo

    Perfect

    Snel overgestapt van XS4ALL VoIP naar voys. Omdat XS4ALL je niet meer interessant vind als je meer dan 4 nummers bezit.
    Zonder problemen en gedoe overgestapt. Alles werkte meteen en ook met de huidige fritzbox heb ik geen problemen ondervonden.
    Wil je de ouderwetse service van XS4ALL hebben maar dan voor VoIP dan is voys de enige echte!

    25 juni 2021

  • 10

    W hammink

    willem

    Ben zeer tevreden

    Ben zeer tevredenOp dit moment doe maar niet veel meer dan doorschakelen naar onze mobiele telefoon maar als ik zo hoor wat ik nog meer kan ik daar wel blij mee dank jullie wel

    22 juni 2021

  • 10

    A.

    Alles werkt naar behoren

    Ook de klantenservice is behulpzaam.

    22 juni 2021

  • 9

    Marc

    Niet anders dan de andere jaren dat we al klant zijn

    Bijzonder dat een extra bestelling nu als nieuwe klant gezien wordt…

    21 juni 2021

  • 10

    ITYM

    Fred

    Toppie

    Wellicht even de tekst van deze email flow aanpassen. Wij zijn geen 3 weken klant. Wij zijn denk ik al een jaar of 5 klant 😉

    17 juni 2021

  • 8

    Automobielbedrijf Niek Beers

    Automobielbedrijf Niek Beers

    snelle service

    na een stroef begin (niet terug gemaild) heeft zijn collega het opgepakt en het meer dan waargemaakt. Alles snel omgezet en met 2 dagen bellen. Top!

    31 mei 2021

  • 10

    NHWS

    Martijn

    Top

    Alles werkte zonder al te veel omhaal. Lekker hoor! Ook duidelijke backoffice waar alles makkelijk is in te stellen.

    21 mei 2021

  • 6

    Stramark

    Wouter

    VOIP zoals het hoort, maar blijft ingewikkeld.

    Voip heb ik al een tijd draaien bij Voys. Overstap was ok. de omgeving blijft toch lastig te begrijpen, logica blijft lastig. Usability blijft een ding. Ook na 6 maanden zoek ik naar de beste methode om bepaalde dingen te regelen. (zoals een vakantie van een medewerker.)

    Nu NET connectie gemaakt met Voip over MS Teams. Hier was de klantervaring beroerd. De medewerkers zijn altijd beschikbaar en reageren snel. Technisch / het proces en de uitleg/handleiding was het teleurstellend.

    17 mei 2021

  • 10

    Rollers BV

    Reinier

    Heel klantvriendelijk en goed bereikbaar

    Heel klantvriendelijk en goed bereikbaar

    30 april 2021

  • 10

    Stichting Groenkeur

    Dick Oosthoek

    Goede en snelle oplossing voor professionele telefooncentrale

    Na mijn eerste contact werd ik snel geholpen. na ondertekening van de offerte waren we binnen 1 dag live.

    Het was al goed voorbereid en bij vragen krijg je snel contact en uitleg.

    In de dagen erna kregen we regelmatig mails met nieuwe instructies.

    De bediening via meerdere devices pas je eenvoudig aan

    19 april 2021

  • 10

    Magna Entertainment

    Dion

    Goede service en goed product

    Medewerkers denken goed mee. Instellen belplan etc. is uitgebreid en relatief eenvoudig. Aanrader!

    16 april 2021

  • 10

    SpaCity BV

    Mo

    Geniaal!!

    Goede Service van a tot z. Complete telecom oplossing verzorgd op de zaak was plug and play. Service en aftersales is goed geregeld! ga zo door!

    15 april 2021

Helaas...

De tijd van je nummerreservering is afgelopen.

Het is mogelijk dat één of meerdere van je gekozen nummer(s) inmiddels niet meer beschikbaar zijn, maak een nieuwe selectie.