Dé telefonie-oplossing voor jouw internationaal opererende organisatie

Met slim internationaal klantcontact ondersteun je jouw klanten optimaal en verbeter je de klantrelatie waar je ook bent.

Een flexibele telefonie-oplossing die je op een centrale plek beheert voor maximale lokale bereikbaarheid, én die naadloos integreert met je CRM- en helpdesksystemen.

  • Circle check filled Eenvoudig remote en hybride werken
  • Circle check filled Schaalbaar en flexibel
  • Circle check filled Slim delen van beschikbare resources
Voys is dé partner voor internationaal opererende bedrijven
Logo image
Logo image
Logo image
Logo image

Slimme bedrijven kiezen Voys

Voys levert al 18 jaar cloudtelefonie. Daarmee zijn we de meest ervaren cloudprovider in Nederland met de hoogste klanttevredenheid. Meer dan 18.000 klanten maken dagelijks gebruik van ons betrouwbare telefonienetwerk.

Zo’n 15% van deze klanten is internationaal actief. Deze bedrijven mogen we ondersteunen in de meer dan 50 landen waar wij telefonie leveren. Vier redenen waarom deze internationale bedrijven voor Voys kiezen:

1. Remote en hybride werken

Onze cloudtelefonie-oplossing maakt van de browser een telefoon. Ook met je mobiele toestel bel je eenvoudig uit met je zakelijke nummer. Zo kun je optimaal remote en hybride werken, of je nou op het kantoor in Brussel werkt of of in Duitsland belt vanuit je thuiskantoor.

2. Eenvoudig beheer, geweldige support

Beheer je telefonie-oplossing in één overzichtelijke cloudomgeving die in meerdere talen beschikbaar is. Krijg ondersteuning in het Engels, Duits en Nederlands van onze collega’s, die gewend zijn om in een internationale context te opereren.

3. Slim resources delen

Maak slim gebruik van de resources van je totale organisatie. Verdeel meertalige support over veschillende landen of vul gaten in de bezetting op met collega’s uit verschillende tijdzones. Voys maakt het op- en overnemen van elkaars telefonieverkeer eenvoudig.

4. Diepe integratie met landspecifieke applicaties

Integratie van telefonie en je helpdesksysteem, CRM-pakket of andere interne applicaties? Voys heeft meer dan 80 standaardintegraties met alle populaire nationale en internationale systemen, zoals Microsoft Teams, HubSpot en Exact. Ook maatwerkintegraties zijn vrijwel altijd te realiseren.

VoIP MKB

Dé telefoonoplossing voor slimme klantgerichte bedrijven

Ondersteun je klanten beter en verbeter je klantrelatie met onze schaalbare telefonieoplossing die eenvoudige integreert met CRM- en helpdesksystemen.

 

Bereken je kosten

Optimaal bereikbaar

In ons online beheersysteem maken we jouw bedrijf optimaal bereikbaar voor jouw klanten. Met functies als belgroepen en openingstijden hoef je geen telefoontje van een potentiële klant meer te missen.

Flexibel en betrouwbaar

Telefonie via Voys schaalt altijd mee met de grootte van je bedrijf. Onze servers zijn van de hoogste kwaliteit en worden continu gemonitord, zodat ze maximale uptime hebben.

Vriendelijk voor je portemonnee

Telefonie van Voys is voordelig. Je weet precies waar je aan toe bent: voor een vast bedrag per maand gebruik je alle mogelijkheden van onze online telefoniecentrale en bellen is daarbij inbegrepen.

Offerte aanvragen Arrow long right

Telefoonnummers: overnemen of nieuw

Heb je al telefoonnummers, dan kunnen we die eenvoudig overnemen van je huidige provider. In de tussentijd blijf je gewoon bereikbaar. Nieuwe telefoonnummers hebben we op voorraad in elke regio: van Enschede tot Amsterdam en van Maastricht tot Groningen.

Kies voor een los nummer, of een blok van 10, 100 of 1000 nummers. Internationale nummers leveren we in meer dan 50 landen.

 

Werken waar, wanneer en hoe je wilt

Wij leveren je gebruiksklare telefoons. Deze sluit je aan op je internetverbinding en je kunt direct bellen.

Zijn jij en je collega’s regelmatig onderweg? Schakel dan eenvoudig je nummer door naar je mobiele telefoon of gebruik onze smartphone app.

De webphone verandert elke computer in een telefoon en is ideaal voor het moderne kantoor en je thuiswerkplek. Zorg daarbij wel voor een goede headset.

Optimaal bereikbaar

Beheer zelf je telefonieomgeving

In onze prijswinnende online telefooncentrale beheer je eenvoudig alle communicatie-instellingen van je bedrijf. Zo ben je optimaal bereikbaar voor jouw klanten.

Met slimme, innovatieve features zorgen we ervoor dat vragen van klanten uitkomen bij de juiste collega. Dit maakt klantcontact persoonlijk en effectief. Zo bouw je aan wat werkelijk belangrijk is: je klantrelatie.


Je bent in goed gezelschap

Meer dan 17.000 ondernemers

vertrouwen dagelijks op Voys voor hun telefonische bereikbaarheid en bellen gemiddeld 408.000 minuten per dag via ons betrouwbare platform.

Meld je aan bij Voys Arrow long right

Meer dan 18 jaar ervaring

In 2006 begonnen, en in 2024 nog steeds één van de snelstgroeiende telefonieproviders van Europa.

Meer over Voys Arrow long right

Meer dan 4000 reviews

kregen we van onze klanten, met een gemiddeld cijfer van een 8.8! Dat is de hoogste gemiddelde klantbeoordeling in de telecomwereld.

Bekijk alle reviews Arrow long right

Meer dan 4.000 reviews en 8.8 gemiddeld

Sinds 2012 vragen we onze klanten ons te beoordelen. Inmiddels hebben we meer dan 4000 reviews mogen ontvangen met een 8.8 als gemiddeld klantcijfer.
10

Vehgro

Tijs
Functionaliteiten worden constant verbeterd. Prettige aanbieder van telefonie-diensten. Hebben ons goed geholpen met advies en informatie voor een zorgeloze verhuizing naar een nieuw pand en de gelijktijdige overstap van deskphones naar webphone. Praktisch vlekkeloos verlopen….

14 juni 2024

8

Landelijk Bureau GroenLinks

Loes
Goed, overzichtelijk Een fijne & overzichtelijke website, erg gebruiksvriendelijk.

29 mei 2024

9

Multicomplex

Claudia Schellekens
Goede telefonie en gebruiksvriendelijk Goede begeleiding bij het openen van een nieuw account en het opstellen van het belplan.

17 mei 2024

7

Pitt-IT professionals

Wessel
Zeer goed maar mist voor ons iets erg belangrijks Het is natuurlijk nooit leuk om in de wacht te staan en wij willen zelf voorkomen dat dit voor onze eindklanten gebeurt. Momenteel hebben wij een…

3 mei 2024

8

Minipak Software

N.P. van der Westen
Uitstekende service, wel ingewikkeld om het belolan goed in te vullen Om het belolan helemaal te door gronden ben je wel een stukje verder. Als er wijzigingen zijn dan bel ik naar Voys en dan…

1 mei 2024

10

Fleurtjedag

Patty de Vaan
Super dienstverlening, communicatie én klantenservice Zo kan het ook! Wat een verademing is Voys. Mijn ervaringen met zakelijke telecom zijn niet best. Totdat ik met Voys ging samenwerken. Hele snelle dienstverlening, hele duideljke communicatie, hele…

30 april 2024

9

Smart Marketing B.V.

Gaby
Goed Alles werkt goed en top ! Heel blij met de nieuwe telefoons.

29 april 2024

10

Denk internet Solutions

William
In 1 zin uistekend Prima steady verbinding, eenvoudig in gebruik en makkelijk naar wens in te richten

29 april 2024

10

The Online Retail Company

Elke
Goede bereikbaarheid met Voys Wij hebben goede ervaring met Voys. Makkelijk in gebruik en prettige software, waar de instellingen eenvoudig te bereiken zijn. Wij zijn fan!

25 april 2024

8

Parking Network

Luka
Prima dienst voor zelfbeheersing van telefonie Voor een mkb een prima provider met duidelijke interface voor het beheer van voip diensten voor werknemers. Nu inmiddels een paar jaar klant en zeer tevreden.

24 april 2024

Optimale bereikbaarheid voor jou en je collega’s

Stel in onze vriendelijke telefoniecentrale zelf in hoe je bereikbaarheid wilt zijn, zodat je klanten altijd een optimale ervaring hebben als ze je bellen.

Vraag snel een vrijblijvende offerte op maat aan. Deze krijg je binnen een werkdag.

Ja, ik ontvang graag een offerte! Arrow long right