Dé telefonie-oplossing voor jouw internationaal opererende organisatie

Met slim internationaal klantcontact ondersteun je jouw klanten optimaal en verbeter je de klantrelatie waar je ook bent.

Een flexibele telefonie-oplossing die je op een centrale plek beheert voor maximale lokale bereikbaarheid, én die naadloos integreert met je CRM- en helpdesksystemen.

  • Eenvoudig remote en hybride werken
  • Schaalbaar en flexibel
  • Slim delen van beschikbare resources
Voys is dé partner voor internationaal opererende bedrijven
Customer logo
Customer logo
Customer logo
Customer logo

Slimme bedrijven kiezen Voys

Voys levert al 17 jaar cloudtelefonie. Daarmee zijn we de meest ervaren cloudprovider in Nederland met de hoogste klanttevredenheid. Meer dan 18.000 klanten maken dagelijks gebruik van ons betrouwbare telefonienetwerk.

Zo’n 15% van deze klanten is internationaal actief. Deze bedrijven mogen we ondersteunen in de meer dan 50 landen waar wij telefonie leveren. Vier redenen waarom deze internationale bedrijven voor Voys kiezen:

Telefoonnummers: overnemen of nieuw

Heb je al telefoonnummers, dan kunnen we die eenvoudig overnemen van je huidige provider. In de tussentijd blijf je gewoon bereikbaar. Nieuwe telefoonnummers hebben we op voorraad in elke regio: van Enschede tot Amsterdam en van Maastricht tot Groningen.

Kies voor een los nummer, of een blok van 10, 100 of 1000 nummers. Internationale nummers leveren we in meer dan 50 landen.

 

Werken waar, wanneer en hoe je wilt

Wij leveren je gebruiksklare telefoons. Deze sluit je aan op je internetverbinding en je kunt direct bellen.

Zijn jij en je collega’s regelmatig onderweg? Schakel dan eenvoudig je nummer door naar je mobiele telefoon of gebruik onze App.

De webphone verandert elke computer in een telefoon en is ideaal voor het moderne kantoor en je thuiswerkplek. Zorg daarbij wel voor een goede headset.

Freedom

Beheer zelf je telefonieomgeving

Freedom: zo heet onze prijswinnende online telefooncentrale. Hierin beheer je eenvoudig alle communicatie-instellingen van je bedrijf. Zo ben je optimaal bereikbaar voor jouw klanten.

Innovatieve features als Pulse en Reach zorgen ervoor dat vragen van klanten uitkomen bij de juiste collega. Dit maakt klantcontact persoonlijk en effectief. Zo bouw je aan wat werkelijk belangrijk is: je klantrelatie.


Je bent in goed gezelschap

Meer dan 17.000 ondernemers

vertrouwen dagelijks op Voys voor hun telefonische bereikbaarheid en bellen gemiddeld 408.000 minuten per dag via ons betrouwbare platform.

Meer dan 17 jaar ervaring

In 2006 begonnen, en in 2023 nog steeds één van de snelstgroeiende telefonieproviders van Europa.

Meer dan 4000 reviews

kregen we van onze klanten, met een gemiddeld cijfer van een 8.8! Dat is de hoogste gemiddelde klantbeoordeling in de telecomwereld.

Meer dan 4.000 reviews en 8.8 gemiddeld

Sinds 2012 vragen we onze klanten ons te beoordelen. Inmiddels hebben we meer dan 4000 reviews mogen ontvangen met een 8.8 als gemiddeld klantcijfer.
10

Klimaatdienst

Dennis
Top Het heeft onze bereikbaarheid flink verbeterd.

2 maart 2023

8

We-cruitment Europe BV

Tomás Jan
Paar kinderziektes maar werkt vrij simpel en overzichtelijk Idem, en uitstekende service van vanuit Voys zelf.

27 februari 2023

10

Ansbertus Law

G.A.Martha
Geweldig Goed geholpen!

23 februari 2023

9

Tennisclub NVLTB

Harold
Zeer prettige afhandeling, communicatie en uitleg Mijn ervaring is positief van begin tot eind. Overstap ging precies zoals gepland. Als goed. Wij wilde met de tennisclub een eenvoudige voip oplossing hebben en die hebben we…

10 februari 2023

10

RYSK-IT B.V.

Bea
Helemaal goed! Zeer klantvriendelijk, helder in de uitleg en niet duur.

8 februari 2023

9

janny
prima Alle verloopt vlekkeloos van aankoop tot in gebruik name

8 februari 2023

10

Invitado

Invitado
Goede service en uitstekende software Ik heb vanaf het eerste moment goed contact gehad met Voys, er wordt snel en inhoudelijk gereageerd. Dat is heel fijn. We zijn ook erg te spreken over de kwaliteit…

1 februari 2023

10

Utrechtse Zonnepanelen

Niels
Top systeem met top service! Programma met eindeloze mogelijkheden, waardoor je als kleine organisatie toch een professionele telefooncentrale hebt. Geweldig geholpen bij de opstart. We hebben het directe telefoonnummer gekregen van Dion (van Voys), zodat…

30 januari 2023

10

Firemaster

Monique
Snel geregeld, ingesteld en fijne contact Ik ervaar Voys als een vriendelijk en vakkundig bedrijf. Snelle antwoord op mijn vragen.

27 januari 2023

10

Handelsonderneming J.B.J. Westen

Jeroen westen
Over gang ging soepel in overleg Naar nu net over te zijn gestapt naar Voys is zéér vriendelijk verlopen.Ook de werking van het systeem werkt prima .Ook info genoeg gekregen . Alvast bedankt

26 januari 2023

Optimale bereikbaarheid voor jou en je collega’s

Stel in onze vriendelijke telefoniecentrale zelf in hoe je bereikbaarheid wilt zijn, zodat je klanten altijd een optimale ervaring hebben als ze je bellen.

Vraag snel een vrijblijvende offerte op maat aan. Deze krijg je binnen een werkdag.

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!