Dé telefonie-oplossing voor jouw internationaal opererende organisatie

Met slim internationaal klantcontact ondersteun je jouw klanten optimaal en verbeter je de klantrelatie waar je ook bent.

Een flexibele telefonie-oplossing die je op een centrale plek beheert voor maximale lokale bereikbaarheid, én die naadloos integreert met je CRM- en helpdesksystemen.

  • Eenvoudig remote en hybride werken
  • Schaalbaar en flexibel
  • Slim delen van beschikbare resources
Voys is dé partner voor internationaal opererende bedrijven
Logo image
Logo image
Logo image
Logo image

Slimme bedrijven kiezen Voys

Voys levert al 17 jaar cloudtelefonie. Daarmee zijn we de meest ervaren cloudprovider in Nederland met de hoogste klanttevredenheid. Meer dan 18.000 klanten maken dagelijks gebruik van ons betrouwbare telefonienetwerk.

Zo’n 15% van deze klanten is internationaal actief. Deze bedrijven mogen we ondersteunen in de meer dan 50 landen waar wij telefonie leveren. Vier redenen waarom deze internationale bedrijven voor Voys kiezen:

Telefoonnummers: overnemen of nieuw

Heb je al telefoonnummers, dan kunnen we die eenvoudig overnemen van je huidige provider. In de tussentijd blijf je gewoon bereikbaar. Nieuwe telefoonnummers hebben we op voorraad in elke regio: van Enschede tot Amsterdam en van Maastricht tot Groningen.

Kies voor een los nummer, of een blok van 10, 100 of 1000 nummers. Internationale nummers leveren we in meer dan 50 landen.

 

Werken waar, wanneer en hoe je wilt

Wij leveren je gebruiksklare telefoons. Deze sluit je aan op je internetverbinding en je kunt direct bellen.

Zijn jij en je collega’s regelmatig onderweg? Schakel dan eenvoudig je nummer door naar je mobiele telefoon of gebruik onze App.

De webphone verandert elke computer in een telefoon en is ideaal voor het moderne kantoor en je thuiswerkplek. Zorg daarbij wel voor een goede headset.

Freedom

Beheer zelf je telefonieomgeving

Freedom: zo heet onze prijswinnende online telefooncentrale. Hierin beheer je eenvoudig alle communicatie-instellingen van je bedrijf. Zo ben je optimaal bereikbaar voor jouw klanten.

Innovatieve features als Pulse en Reach zorgen ervoor dat vragen van klanten uitkomen bij de juiste collega. Dit maakt klantcontact persoonlijk en effectief. Zo bouw je aan wat werkelijk belangrijk is: je klantrelatie.


Je bent in goed gezelschap

Meer dan 17.000 ondernemers

vertrouwen dagelijks op Voys voor hun telefonische bereikbaarheid en bellen gemiddeld 408.000 minuten per dag via ons betrouwbare platform.

Meer dan 17 jaar ervaring

In 2006 begonnen, en in 2023 nog steeds één van de snelstgroeiende telefonieproviders van Europa.

Meer dan 4000 reviews

kregen we van onze klanten, met een gemiddeld cijfer van een 8.8! Dat is de hoogste gemiddelde klantbeoordeling in de telecomwereld.

Meer dan 4.000 reviews en 8.8 gemiddeld

Sinds 2012 vragen we onze klanten ons te beoordelen. Inmiddels hebben we meer dan 4000 reviews mogen ontvangen met een 8.8 als gemiddeld klantcijfer.
9

Rent-a-Bike van Dam

Sam van Dam
Fijn, vriendelijk en no-nonsense Effectieve en vriendelijke service. Vanaf het eerste moment tot de daadwerkelijke portering een goede begeleiding.

6 november 2023

9

Animal’s Faith

Liz
super Alles is goed geregeld. Doorschakeling gebeurt automatisch. Geen actie van ons uit nodig. Ook als je hulp nodig hebt, of vragen hebt, is Voys goed bereikbaar. Ik ben er tevreden!

24 oktober 2023

10

Computersupport Apeldoorn

Jaap
dat was makkelijk Wat ziggo in een maand niet voor elkaar kreeg is Voys binnen 12 uur gelukt. Communicatie was fijn en eenvoudig, implementatie net zo.

11 oktober 2023

9

Fysiofit Kilder

Marieke
zeer goed en helder systeem Makkelijke installatie en makkelijk in gebruik

7 oktober 2023

10

mooi jong

Stefano
Een geweldige oplossing voor ons bedrijf! Het product biedt precies wat wij nodig hebben en daarnaast is de service zeer goed; complimenten! 🙂

4 oktober 2023

10

VERCAEREN

PETER
Top team ! Aangeraden door mijn schoonbroer om telefonie bij Voys.be te plaatsen in plaats van het gesukkel met Telenet langer te doorstaan. Vanaf eerste contact met Jonas, overheen de support bij opstellen van de…

3 oktober 2023

10

Bosma Logistiek

Marlene Bosma
Prima Ik werd deskundig geholpen door voys. De afspraak was eenvoudig te maken.

28 september 2023

10

TK Ventures

Ruben
Goede assistentie bij de onboarding! Na het aanschaffen van de diensten werd er meteen de optie geboden om gebruik te maken van assistentie bij de onboarding. Vervolgens overal doorheen gelopen waarna we het zelf in…

4 september 2023

10

Budget Housing

Vino
Een en al tevreden, precies wat ik zocht Goede ervaring, sluit aan bij mijn wensen.

4 september 2023

10

City Estate

Reinier
Werkt soepel en tot nu toe zeer tevreden Net overgestapt naar Voys. Werkt tot nu toe allemaal vlekkeloos en zeer tevreden. Ook met de online beheeromgeving en het instellen van een belplan is zeer gebruikersvriendelijker.

23 augustus 2023

Optimale bereikbaarheid voor jou en je collega’s

Stel in onze vriendelijke telefoniecentrale zelf in hoe je bereikbaarheid wilt zijn, zodat je klanten altijd een optimale ervaring hebben als ze je bellen.

Vraag snel een vrijblijvende offerte op maat aan. Deze krijg je binnen een werkdag.

Ja, ik ontvang graag een offerte! Arrow long right