Over Voys

De telecommarkt op zijn kop

Simpelweg zorgen dat bedrijven kunnen bellen en gebeld kunnen worden. Dat is wat Voys doet, maar dan op een unieke manier. Onze ambitie? De telecommarkt radicaal verbeteren.

Het hele team van Voys werkt vanuit die gedachte en streeft daarbij drie kernwaarden na: open, persoonlijk en ondersteunend. Voys wil dat klanten gelukkig zijn met hun telefonie en de vrijheid hebben om overal en op ieder tijdstip te werken. Niet voor niets heet onze online telefooncentrale Freedom.

Hoe we dat doen?

Hoe zetten we de telecomwereld op zijn kop?

  • Contracten zijn per dag opzegbaar.
  • Diensten kun je per dag aan- of uitzetten.
  • Een eigen contactpersoon die jouw situatie kent en je kan helpen.
  • Geen wachtrijen en keuzemenu’s, maar direct iemand aan de lijn met de juiste kennis.
  • Freedom – dé cloud telefooncentrale – is gebruiksvriendelijk en altijd bereikbaar.

Inspireren

Voys schrijft veel. Niet alleen over telefonie, maar ook over haar slim organiseren, handige tools, ondernemen, leuk werk en inspirerende organisaties.

Volg ons weblog en Twitter account om op de hoogte te blijven van onze schrijfsels.

Organisatie zonder bullshit

De telefonie die Voys levert is bijzonder geschikt voor organisaties met één tot twintig medewerkers. Voys levert zowel de nummers en de lijnen, als een online beheeromgeving waar je alles zelf in kunt stellen.

De mensen van Voys gaan met klanten om zoals zij graag zelf behandeld willen worden. Dat geldt niet alleen voor het contact met klanten, maar ook onderling.

Voys werkt zonder management en functies, vanuit de gedachte dat mensen zeer goed in staat zijn om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun werkzaamheden. Het is de bedoeling dat de mensen bij Voys leuk werk hebben en dat lukt niet met een in je nek hijgende manager.

Plezier

Het organisatiemodel dat we hanteren hebben we het Voys model genoemd en werkt bijzonder goed. De collega’s van Voys gaan met veel plezier naar hun werk en dat merkt de klant. Gemiddeld wordt Voys dan ook beoordeeld met een 8.9.

In de prijzen

Ook wint Voys de laatste jaren veel awards, variërend van prijzen voor de manier waarop we georganiseerd zijn tot prijzen voor de snelle groei die we doormaken. Hoewel we blij zijn met deze prijzen, krijgen we nog altijd de mooiste awards van onze klanten. Op de reviewpagina lees je meer over onze gelukkige klanten!