• Voor slimme ZZP’ers

Vast op mobiel

Een vast nummer voor de slimme zzp’er

Voys maakt al 17 jaar meer dan 8.000 zzp’ers optimaal bereikbaar voor hun klanten op een vast telefoonnummer: dat zorgt voor een professionele uitstraling en een betere scheiding tussen werk en privé. Bij Voys sluiten we je direct aan en heb je supersnel je zakelijke telefoon als zzp’er.

Sluit je binnen één werkdag aan

Professionele uitstraling

Feitje: klanten bellen sneller naar een vast nummer, omdat het een professionele uitstraling heeft. En een bellende klant is een bestellende klant.

Duidelijk

Telefonie van Voys is transparant en vriendelijk voor je portemonnee. Voor een laag, vast bedrag per maand weet je waar je aan toe bent. En uiteraard is alles per dag opzegbaar.

Flexibel

Het is heel simpel en flexibel. Je ‘vaste’ telefoonnummer gebruik je via je mobiele telefoon. Zo ben je overal bereikbaar op je zakelijke nummer.

Je kiest een vast telefoonnummer

Telefoonnummers hebben we op voorraad voor elke regio: van Enschede tot Amsterdam en van Maastricht tot Groningen. Voor een landelijke uitstraling hebben we 085-nummers. Zelfs je eigen nummer behouden is mogelijk.

Meer over telefoonnummers

Gebruik de Voys webphone en Voys app op eigen laptop en telefoon

Met de Voys app bel je inkomend en uitgaand met je vaste telefoonnummer én beheer je je bereikbaarheid. Bellen via je laptop kan met onze webphone.

Gebruik je toch liever een vaste telefoon? Die hebben we ook.

Meer over de Voys app

Razendsnel van start

1. Meld je aan

Binnen 5 minuten, geen documenten nodig, geen aansluitkosten en dagelijks opzegbaar.

2. Stel je bereikbaarheid in

Download de app en log in met de gegevens die je krijgt via de mail. Dat kost nog eens 5 minuten.

3. Vertel de wereld over je nieuwe telefoonnummer

En bel maar raak. Binnen één werkdag ben je dus up and running.

Dit zeggen onze klanten

Je bent in goed gezelschap. Ruim 8.000 zzp’ers in Nederland gebruiken Voys. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.8 in meer dan 4.000 reviews.

Bekijk alle reviews

Simpelweg bereikbaar zijn zoals jij wilt

Gebruik je vaste zakelijke nummer alleen voor je zakelijke telefoontjes, zodat je werk en privé zoveel mogelijk gescheiden houdt.

Complete zakelijke telefonie voor zzp’ers

In de huidige digitale wereld is verbonden blijven essentieel. Of je nu samenwerkt met klanten of een verkoopgesprek voert, het is belangrijk om snelle en betrouwbare telefonie te hebben.

Begin je net als zzp-er of ben je op zoek naar een nieuw abonnement voor vaste telefonie? Dan komt er veel op je af. Daarom hebben we de informatie over zakelijke telefonie voor je op een rijtje gezet.

Zakelijk abonnement

Met een zakelijk telefoonabonnement heb je een professionele uitstraling.

 

Vast nummer op je mobiel

Zakelijk en privé bellen met dezelfde telefoon? Het kan met zakelijke telefonie van Voys!

 

Telefoonnummer aanvragen

Een zakelijk telefoonnummer vraag je snel en eenvoudig aan. Binnen één werkdag geregeld.

 

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!