Mensen verbinden, dat is wat we doen

In deze digitale tijden zijn we meer verbonden dan ooit, maar tegelijkertijd is het steeds moeilijker om échte connecties te maken met echte mensen. Beide manieren zijn nodig om de grote hedendaagse problemen op te lossen. Er zijn drie gebieden waar wij als organisatie bijdragen om mensen te helpen.

  • Gelijkwaardig samenwerken
  • Het dichten van de digitale kloof
  • Technologie die mensen een stem geeft

Drie pilaren die ons helpen in de zoektocht naar verandering

Open en transparant

Als klant steun je ons werk. Daarom zijn we graag open over onze prestaties, onze impact en over de manier waarop we onze tijd en geld besteden.

Hoe we impact creëren en meten

Samenwerken als gelijken

We hebben meer dan 250.000 mensen geïnspireerd met onze artikelen, boeken en presentaties over de manier waarop we georganiseerd zijn.

Dichten van de digitale kloof

17.000 mensen hebben al profijt gehad van de steun van 48percent.org.

Open source

We ontwikkelen verbindende technologie op de beste manier mogelijk: samen.

Diversiteit en inclusie

Diversiteit is een feit en inclusie een noodzaak. Wij geloven dat we met veelzijdige inzichten een betere organisatie worden en we streven naar gelijkwaardige mogelijkheden voor iedereen.

Duurzaamheid

Wij stoten, net als elke organisatie, CO2 uit. Wij proberen om die uitstoot tot een minimum te beperken en compenseren datgene wat we nog wel uitstoten.

Hoe geven we jouw geld uit?

Je bent niet alleen klant van Voys, je draagt aan veel meer bij. Daarom zijn we graag open over waar we het door jou betaalde geld aan besteden.

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!