Alle Voys updates

Verbeteringen en vernieuwingen

Alle Voys-updates op een rij

Het telefonieplatform Freedom en de producten van Voys krijgen regelmatig updates. Bijvoorbeeld om bugs op te lossen, nieuwe features toe te voegen of verbeteringen door te voeren. Hier vind je alle updates die we onlangs doorvoerden én die er binnenkort aankomen.

Heb je een suggestie hoe wij onze producten nog beter kunnen maken? Die geef je eenvoudig aan ons door. Of meld je aan als producttester. Dan denk je met ons mee en ben je betrokken bij het developmentproces.

Ben je klant bij Voys en gebruik je het Ascend-platform? Dan vind je de productupdates hier.

Updates juli 2024

Monitor

Updates Klik-en-Bel browserextensie

De nieuwe Klik-en-Bel browserextensie heeft een aantal updates gekregen. Zo heeft het icoon een nieuwe look gekregen en is dit wat minder aanwezig, kun je ervoor kiezen dat het Klik-en-Bel icoon alleen verschijnt als je over een telefoonnummer hoovert en worden BSN-nummers niet langer gezien als telefoonnummers. Daarnaast kun je de browserextensie nu op meer websites gebruiken. En bezoek je een website die wat langer moet laden? Voor de gebruikerservaring van de website werkt de extensie dan alleen voor telefoonnummers die beginnen met ’tel:’.

Phone record

Voicemailtranscriptie uitzetten

Sinds mei worden ingesproken voicemailberichten, naast het audiobestand, ook uitgeschreven naar je mail gestuurd. Wil je het ingesproken bericht liever niet als uitgeschreven tekst ontvangen? Dan kun je deze functie vanaf nu ook uitzetten.

Chart pie

Wachttijd exporteren gesprekkenlijst

Wil je weten hoe lang het duurt voordat een gesprek wordt aangenomen? Goed nieuws! Deze statistiek wordt vanaf nu toegevoegd bij het exporteren van je gesprekkenlijst.

Het is bijna zover

Aankomende updates

Welke verbeteringen en nieuwe features ronden we op dit moment af? Hieronder vind je een overzicht van updates die binnenkort plaatsvinden.

Binnenkort

  • Wachtrijstatistieken via URL delen – Het is al mogelijk om de wachtrijstatistieken te delen/streamen, zodat dit op een groot scherm zichtbaar is. Hiervoor moet je op dit moment nog inloggen via de portal. Dit kan straks via een URL-link. Wel zo handig.

Toekomstplannen

  • Onze plannen voor 2024: nieuwe features en een nieuw product
    In 2023 hebben we mooie stappen gemaakt van telecom- naar relatieprovider. Onze nieuwe manier van development resulteerde in flink wat nieuwe en verbeterde features. Ook dit jaar hebben we een aantal mooie verbeteringen op stapel staan.

    Bekijk de plannen

Eerdere updates