Internationale nummers in 50 landen!

Overal bereikbaar

Voys biedt internationale telefoonnummers in meer dan 50 verschillende landen. Open je een vestiging in het buitenland? Dan kun je de telefonie bij Voys in Nederland regelen. Je regelt zo een internationaal telefoonnummer in Nederland.

Zo heb je de vrijheid om je telefonie onder te brengen bij een Nederlandse aanbieder die je kent en vertrouwt, terwijl je klanten de lokale gesprekskosten betalen in plaats van internationale tarieven. Wel zo klantvriendelijk en vanaf nu heel eenvoudig.

Regionaal internationaal telefoonnummer

In Nederland hebben we 088- en 085-nummers. Dit zijn regio-onafhankelijke nummers. Soortgelijke nummers kent men ook in het buitenland. Voys biedt zowel regionale nummers, bijvoorbeeld in Antwerpen of New York, als landelijk geldende nummers.

Offerte? Morgen in je mail

Bereikbaar op afstand

Waarom een internationaal telefoonnummer?

Met een internationaal telefoonnummer bij Voys verlaag je de drempel voor klanten buiten Nederland om contact met jou op te nemen. Klanten buiten Nederland bellen naar een lokaal nummer en betalen dus ook gewoon een lokaal tarief aan hun provider. Inkomende oproepen van deze klanten kosten jou niets extra. Jij kunt instellen dat wanneer bijvoorbeeld je Franse nummer wordt gebeld dat Jacques, je collega die vloeiend Frans praat, de telefoon beantwoordt.

Wat kost een buitenlands nummer?

De prijs van een internationaal nummer kan verschillen per land. In de meeste landen heb je al een lokaal nummer voor € 8,- per maand. De eenmalige aansluitkosten bedragen € 15,-.

Kun je uitgaand bellen met een internationaal telefoonnummer?

Inkomende oproepen ontvangen op het internationale telefoonnummer is geen probleem. In sommige gevallen is het ook mogelijk om het nummer mee te sturen met een uitgaande oproep. Dat betekent dat je het nummer meestuurt met de oproep en de ontvanger jouw internationale nummer in het display ziet staan. Let op: in veel gevallen werkt dit niet of minder goed en wij kunnen de werking hiervan niet garanderen. Het is wel altijd mogelijk om de nummerweergave uit te zetten (op anoniem) of je Nederlandse nummer mee te sturen met de oproep.

Hoe kun je een internationaal telefoonnummer aanvragen?

Voor de aanvraag van een nummer hebben wij een bewijs nodig dat jouw bedrijf in dat land gevestigd is (vergelijkbaar met een KVK-inschrijving in Nederland). Neem voor de exacte prijsstellingen en de voorwaarden contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag verder!

Prijzen meestgekozen nummers

Eenmalige kostenPrijs per maand
Nummer Duitsland€ 15,-€ 8,-
Nummer België€ 15,-€ 8,-
Nummer Verenigd Koninkrijk€ 15,-€ 8,-
Nummer Frankrijk€ 15,-€ 8,-
Nummer Verenigde Staten€ 15,-€ 8,-

Landen waar Voys regionale nummers kan leveren

Staat het door jou gewenste land er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Deze lijst is aan verandering onderhevig.

Europa

BelgiëBulgarijeCyprus
DenemarkenDuitslandEstland
FinlandFrankrijkGeorgië
GriekenlandHongarijeIerland
ItaliëKroatiëLetland
LitouwenLuxemburgMalta
NederlandNoorwegenOostenrijk
PolenPortugalRoemenië
SlowakijeSloveniëSpanje
TsjechiëTurkijeVerenigd Koninkrijk
ZwedenZwitserland

Azië

BahreinHongkongIsraël
JapanMaleisiëSingapore
Zuid-Korea

Noord-Amerika

CanadaDominicaanse RepubliekEl Salvador
MexicoPanamaPuerto Rico
Verenigde Staten

Zuid-Amerika

ArgentiniëBraziliëChili
ColombiaPeru

Oceanië

AustraliëNieuw-Zeeland

Afrika

Zuid-Afrika