Voys voor het vijfde jaar op rij FD Gazellen

author image

Martijn Hoving

14 november 2016 2 min

Het begint zo langzamerhand bijna ‘gewoon’ te worden. Voor het vijfde jaar op rij was Voys genomineerd voor de FD Gazellen, dé groeiprijs van zakelijk Nederland. Hoewel het misschien ‘gewoon’ lijkt dat Voys weer is genomineerd, is een nominatie allesbehalve normaal. Ook dit jaar was de concurrentie behoorlijk stevig. Samen met prachtige bedrijven zoals Brandfield, DMT Milieutechnologie en Probo Sign waren we genomineerd voor de FD Gazellen. Collega’s Mark, Steven, Ben, Eva, Arnoud en Wouter mochten de uitreiking bijwonen en vertrokken dan ook in hun (bijna) mooiste outfit richting Leeuwarden. De uitreiking vond plaats bij Wetsus, een bijzonder en excentriek gebouw in het centrum van de Friese hoofdstad. We werden begroet met een lekker bakje koffie en een koekje die misschien nog wel lekkerder was.

Voys FD Gazellen

Gouden Gazelle voor zusterbedrijf VoIPGRID

Na de locatie te hebben bewonderd en een aantal van onze gelukkige bedrijven te hebben gesproken die hun telefonie via Voys geregeld hebben, werd het tijd om te starten met de uitreiking. Presentatoren Maarten Bouwhuis en Marijke Roskam kletsten de avond aan elkaar en werden daarbij afgewisseld door een improvisatie trio Adjust. Een van de spelers van Adjust is de broer van collega Giel; dat maakte de improvisatieshow natuurlijk nóg leuker.

Met een groei van ruim 1.600 procent mocht zusterbedrijf VoIPGRID de gouden gazelle in de categorie klein (100.000 euro tot 2 miljoen euro omzet) in ontvangst nemen. De categorie ‘klein’ houdt eveneens in dat je drie jaar geleden minder dan 2 miljoen omzet behaalde. Trots als een pauw verscheen collega Mark op het podium om de prachtige Gazelle-bokaal in ontvangst te nemen en kort toe te lichten hoe de groei van VoIPGRID tot stand is gekomen.

VoIPGRID goud FD gazellen

Vijfde jaar op rij FD Gazellen

Vervolgens was Voys aan de beurt. Als FD Gazellen moet je een omzetgroei van 20% of meer over een periode van drie jaar hebben behaald. In de categorie middelgroot gingen wij weliswaar niet naar huis met een bronzen, zilveren of gouden Gazelle, maar zijn we meer dan tevreden met een top-10 notering. Voor het vijfde jaar een omzetgroei van 20% of meer halen is immers een geweldige prestatie. We groeien door en dat betekent dat we steeds meer bedrijven (waaronder Gazellen winnaars Moving Spirits International en Brandfield) gelukkig mogen maken met onze VoIP-oplossing.

Opgetogen vertrok het zootje ongeregeld dan ook naar huis, na een geslaagde avond in Leeuwarden. Onze top-10 notering hebben we traditiegetrouw gevierd bij de McDonald’s, waar het maken van de juiste keuze altijd een lastige aangelegenheid is.

FD Gazellen Voys

Grande Finale

Op 29 november aanstaande is de Grande Finale van de FD Gazellen; op deze avond wordt uit alle regionale FD Gazellen de winnaar van Nederland bekend gemaakt. Geweldig om te zien dat er zoveel ondernemers in het Noorden van het land hard aan de weg timmeren. We zijn er enorm trots op dat we hier onderdeel van uitmaken.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Image placeholder

Van 20 november 2020

Voys voor de 9e keer op rij FD Gazelle

Image placeholder

Van 9 januari 2017

Stem op Voys als National Champion bij de European Business Awards

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!