Gepersonaliseerde voicemailmelding gratis!

auteursafbeelding
Mark Vletter
29 juli 2008 Clock 2 min
Image placeholder

Onze nerds zijn constant bezig om het telefonieplatform van Voys verder door te ontwikkelen. Dat betekent dat er wekelijks veel verbeteringen worden doorgevoerd. Hoewel deze verbeteringen niet altijd direct zichtbaar zijn voor jou als klant, is er deze week een zogeheten deploy geweest waar je als klant wél wat van merkt. En ja, deze zaken hadden we al véél eerder willen deployen.

De wijzigingen in het kort:

  • Voicemail: een gepersonaliseerde voicemailmelding is nu helemaal gratis en kun je standaard aanmaken in de module Geluiden. Het leuke is dat je deze melding direct vanuit je browser kunt opnemen en toevoegen.
  • Daarnaast is het nu ook mogelijk om voicemailberichten naar meerdere e-mailadressen te laten versturen.
  • Conference calling: wanneer een deelnemer wordt toegevoegd aan het gesprek, of het gesprek verlaat, worden de andere deelnemers daarvan op de hoogte gesteld door middel van een piepje.

Voicemail updates

Eindelijk een persoonlijke melding gratis

Onze nerds hebben ervoor gezorgd dat je een gepersonaliseerde melding direct kunt toevoegen aan je voicemail. Voorheen moest je hiervoor op drie verschillende plekken handelingen uitvoeren, namelijk bij ‘geluiden’, bij ‘meldingen’ en daarna in het ‘belplan’. Dat is vanaf vandaag verleden tijd. Je kunt nu een geluidsbestand opnemen in de module Geluiden in mijn.voys.nl en die vervolgens direct toevoegen aan je voicemail. Een vernuftige handigheidje: je kunt het geluidsbestand opnemen in je browser. Volg de stappen als je op ‘geluidsbestand opnemen’ klikt.

Microfoon

Om ervoor te zorgen dat klanten geen last ondervinden van de Voicemail wijziging, hebben onze nerds ervoor gezorgd dat alle belplannen waar één melding voor de voicemail staat, automatisch worden omgezet naar een voicemailmelding en daarmee aangepast worden aan de nieuwe situatie. Alleen de voicemails waar meerdere meldingen aan vooraf gaan, worden niet automatisch bijgewerkt.

Ook is het vanaf nu mogelijk om voicemailberichten naar meerdere e-mailaccounts laten sturen. Dit doe je door onder de module Voicemail in mijn.voys.nl één of meerdere extra e-mailadressen in te voeren achter het al ingevoerde e-mailadres, van elkaar gescheiden met een komma.

Telefonisch vergaderen

Wie neemt deel?

Tot nu toe was het voor klanten die gebruik maken van conference calling (telefonisch vergaderen) onduidelijk of en wanneer een nieuw persoon werd toegevoegd aan een het gesprek. Niet handig en daarom hebben we hier iets aan gedaan. Voegt iemand zichzelf toe aan de conference call, dan horen de andere deelnemers van het gesprek een piepje. Op die manier is het voor iedereen duidelijk dat er een nieuwe deelnemer aan het gesprek is toegevoegd.

Heb je vragen over deze wijzigingen of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met één van onze adviseurs via 050 700 99 99.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?