Nieuwe VoIP DECT toestellen

author image
Mark Vletter 29 juli 2008 1 min
Image placeholder

Voys heeft onlangs twee nieuwe VoIP DECT basisstations in het assortiment opgenomen, de Gigaset N300A IP en de Gigaset N510 IP PRO. Deze basisstations vervangen de Gigaset C470 IP aangezien deze niet meer leverbaar is.

Oplossing voor kleine bedrijven

Gigaset N300A IP met C610H handset

Gigaset heeft er voor gekozen om de DECT handsets en DECT basisstations los van elkaar te verkopen. De nieuwe handset welke Voys gaat leveren is de Gigaset C610H. Het grootste voordeel van dit toestel is dat doorverbinden veel makkelijker gaat dan met eerdere Siemens handsets. Daarnaast hebben de VoIP toestellen een mooi zakelijk design. Samen met het N300A IP basisstation vormt dit een goede oplossing voor kleine bedrijven. Op het basisstation kunnen maximaal zes handsets aangesloten worden en twee gelijktijdige gesprekken gevoerd worden. Ook heeft dit basisstation een analoge poort waar een bestaande lijn op aangesloten kan worden.

Geavanceerde functies

Gigaset N510 IP PRO

Wanneer je meer gelijktijdige gesprekken wilt voeren is de Gigaset N510 IP PRO een goede oplossing. Het basisstation kan tot vier gelijktijdige VoIP gesprekken aan en ook hier kunnen maximaal zes handsets gekoppeld worden. Met de N510 is het tevens mogelijk om te ‘roamen’ tussen meerdere N510 IP PRO basisstations. Daarnaast beschikt dit basisstation ook over een Power-over-Ethernet (PoE) functie waardoor een adapter niet meer nodig is.

Bereik vergroten met repeaters

In de grotere kantoren/fabriekshallen kan het zijn dat er niet overal DECT dekking is, hiervoor is de Gigaset Repeater een oplossing. Deze DECT repeater vergroot de dekking tot maximaal 300 meter buitenshuis. Er kunnen tot maximaal zes repeaters aan een basisstation gekoppeld worden. Via een Gigaset Repeater kunnen maximaal twee gelijktijdige gesprekken gevoerd worden.

Prijzen

  • Gigaset N300A IP (basis) met Gigaset C610H(handset) – 149 euro*
  • Gigaset N300A IP (basis) – 75 euro
  • Gigaset N510 IP PRO (basis) – 120 euro
  • Gigaset C610H (handset) – 75 euro
  • Gigaset Repeater – 125 euro

* inclusief configuratie en verzending

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!