Robin Telecom test compatibiliteit met Voys platform

auteursafbeelding
Mark Vletter
29 juli 2008 Clock 0 min
Image placeholder

Robin Telecom Development, producent van SIP video deurintercoms, heeft haar SIP productlijn getest op het Hosted platform van Voys. Het gaat om de Robin Compact SIP, een spreek/luister intercom systeem, enen de Robin SmartView SIP, een video intercomsysteem dat werkt via Hosted VoIP van Voys.

Deze intercomsystemen zijn bedoeld voor bedrijven die de ingang van hun kantoorpand niet voor iedereen willen openstellen. De receptionist(e) kan door middel van de Robin deurintercom gemakkelijk bezoekers te woord staan, zonder achter het bureau vandaan te komen.

Met één druk op de knop kan de receptionist(e) de bezoeker voor de deur zien staan, te woord staan en vervolgens ook de deur, de slagboom of het hek voor de bezoeker openen. Dit wordt geregeld via het VoIP netwerk van (bijvoorbeeld) Voys en met een standaard IP-telefoontoestel, waarmee zowel het beeld, het geluid en het bedienen van de deur geregeld kan worden. Allemaal via het platform van Voys, zonder tussenkomst van andere apparatuur.

Lees meer over de intercomsystemen van Robin Telecom Development of ga naar onze wiki om te kijken hoe je het intercomsysteem registreert op ons platform.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?