Techcenter officieel gelanceerd

author image
Mark Vletter 29 juli 2008 0 min
Image placeholder

Klanten sluiten met regelmaat eigen VoIP systemen aan op de VoIP lijnen en de VoIP trunks van Voys. Om deze klanten een stap verder te helpen hebben we het techcenter opgericht. In 2011 is het techcenter vervangen door de wiki.

Over het techcenter

In het techcenter vind je een aantal standaardconfiguraties voor onder andere Asterisk, Trixbox en andere VoIP centrales. Ook voor enkele voip toestellen en ata’s zijn configuratiewizards en configuratiehandleidingen online gezet.

Voorbeeldschermen en voorbeeldcode

Bij veel documentatie zijn voorbeeldschermen geplaatst waar de juiste configuratiegegevens ter demonstratie ingezet zijn.

Naast de VoIP documentatie is er ook een voorbeeldcode generator voor Call Me Now online gezet. Dit maakt het implementeren van Call Me Now nog eenvoudiger.

Als laatste zijn de belangrijkste Voys documenten waaronder verschillende toestel handleidingen online gezet.

Update: In 2011 is het techcenter opgevolgd door de wiki die te vinden is help.voys.nl.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!