Anthony Kui

Chef Lunch

Dit is Anthony. Hij maakt de lekkerste lunches voor al onze collega’s. Elke dag staat hij in de keuken om verse en gezonde gerechten te bedenken en maken: precies wat de kantoorcollega’s nodig hebben om de middag door te komen. Daarbij gebruikt hij veel fantasie en creativiteit, dus hij verwent ons regelmatig met nieuwe smaakcombinaties. Als hij een van z’n bijzondere bijgerechten op tafel tovert, zoals gemarineerde tofu, is het opeens opvallend druk in ons restaurant.

Niet alleen met koken bereikt Anthony grote hoogten. In zijn vrije tijd gaat hij graag klimmen en boulderen. Hij heeft een leuke groep klimvrienden met wie hij graag Europa intrekt om samen bergen te bedwingen. Het klimmen geeft Anthony uitdaging, maar ook een heel vrij gevoel: nadenken over de juiste route om dan te genieten van een prachtig uitzicht. Het doet hem denken aan zijn kindertijd, toen hij in bomen klom.

Van klimmen en kamperen laadt Anthony helemaal op. Maar ook gamen en bordspellen spelen met vrienden maakt hem heel blij. Net als hardlopen en baantjes zwemmen. Hij houdt van kletsen, gezelligheid, maar kan ook goed luisteren.

Nieuwsgierig hoe je tofu echt lekker marineert of nieuwsgierig hoe je voor grote groepen kookt? Neem dan contact op met Anthony.