Kevin Eerkens

People circle

Vraagt er een collega vrij? Dan checkt Kevin of diegene genoeg verlofuren heeft. Daarnaast weet hij alles over arbeidscontracten en -voorwaarden bij Voys. Kortom: Kevin houdt zich bezig met allerlei operationele HR-werkzaamheden.

Als hij niet aan het werk is brengt hij graag tijd door met zijn gezin en vrienden, trapt hij zo nu en dan een balletje en maakt hij zich druk in de tuin. Het liefst luistert hij naar een piratenzender of naar countrymuziek. Zoet? Liever niet. Kevin is meer fan van de hartige keuken. Als het echt moet, kun je hem ‘s nachts wakker maken voor een bordje zelfgemaakte lasagne.

Heb je een lasagnerecept dat je met Kevin wilt delen? Of wil je hem uitdagen voor een potje voetbal? Neem dan contact met hem op via +31 (0) 50 700 99 30 of kevin.eerkens@voys.nl.

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!