Voys Spraakmakend

Meld je aan voor een Spraakmakend sessie

Voys werkt al jaren zonder managers en functies. De mensen van Voys vervullen een rol en krijgen daarmee de vrijheid om hun werk in te richten zoals zij zelf denken dat goed is.

Dat betekent dat collega’s veel verantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid hebben. Bij Voys is iedereen baas over zijn eigen werk. Mensen zijn creatiever, nemen initiatief en hebben de slagkracht om zaken die niet goed gaan op te pakken en te veranderen.

Voys Spraakmakend

We vertellen graag over onze manier van organiseren en daarom organiseren we regelmatig een bijeenkomst: Voys Spraakmakend. Hier vertellen we meer over het het werken zonder management, over holacracy en hoe het er bij ons in de praktijk aan toe gaat.

Spraakmakend Remote

Uiteraard kunnen we momenteel geen event organiseren met mensen die fysiek aanwezig zijn. Daarom zijn deze sessies voorlopig nog allemaal remote te volgen. Nog steeds is er voldoende ruimte voor vragen en antwoorden.

Eerstvolgende sessies

In 2022 bieden we enkele reguliere Spraakmakend-sessies aan en een paar sessies die dieper ingaan op bepaalde onderwerpen, zoals het beloningssysteem, budget verdelen, Holacracy en strategie.

  • 9 februari 2022- Spraakmakend
  • 13 april 2022 – Spraakmakend
  • 11 mei 2022 – Strategie
  • 14 september 2022 – Spraakmakend
  • 9 november 2022 – Strategie
  • 7 december 2022 – Spraakmakend

Tijd: altijd van 15.00 tot 17.00 uur

Locatie: Zoom, adres delen we na aanmelding. Eventueel eind 2022 weer live-sessies in Groningen.

Meemaken?

Vul onderstaand formulier in om een Spraakmakend Remote sessie bij te wonen. Uiteraard krijg je van ons een bevestiging en een uitleg hoe je de meetup bijwoont.Ter inspiratie

Het Voys boek

Klik op het plaatje hieronder om het Voys boek te downloaden. Een boekje dat we aan nieuwe collega’s geven en een goed inzicht geeft in de manier van werken bij Voys.

 

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust.  Maar hier geldt wel: weg = pech