Voys Spraakmakend

Meld je aan voor een Spraakmakend sessie.

Voys werkt al jaren zonder managers en functies. De mensen van Voys vervullen een rol en krijgen daarmee de vrijheid om hun werk in te richten zoals zij zelf denken dat goed is.

Dat betekent dat medewerkers veel verantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid hebben. Bij Voys is iedereen baas over zijn eigen werk. Mensen zijn creatiever, nemen initiatief en hebben de slagkracht om zaken die niet goed gaan op te pakken en te veranderen.

 

Voys Spraakmakend

We vertellen graag en veel over onze manier van organiseren en daarom organiseren we regelmatig een bijeenkomst: Voys Spraakmakend. Hier vertellen we meer over het het werken zonder management, over holacracy en hoe het er bij ons in de praktijk aan toe gaat.

  • Datum: 18 september 2019  (vol)
  • Tijd: 14.30 tot 17.00 uur.
  • Locatie: Lübeckweg 2 te Groningen

Eerstvolgende sessie

  • Datum: 11 december 2019
  • Tijd: 14.30 tot 17.00 uur.
  • Locatie: Lübeckweg 2 te Groningen

Meemaken?

Vul onderstaand formulier in om deze Spraakmakend-sessie mee te maken. Omdat we graag een diverse groep willen tijdens deze sessies kunnen je maximaal 2 personen per bedrijf aanmelden. Je bent van harte welkom!

P.S. Deze sessie is gratis. We zouden het wel erg fijn vinden als je het tijdig aangeeft wanneer je niet of met minder mensen komt. We hebben namelijk vaak te maken met een wachtrij en vinden het zonde van ieder z’n tijd als er veel mensen niet komen zonder afmelding maar andermans plekje bezet houden.

Spraakmakend

  • Aantal personen (max. 2 per bedrijf

Het Voys boek

Ter inspiratie

Klik op het plaatje hieronder om het Voys boek te downloaden. Een boekje dat we aan nieuwe collega’s geven en een goed inzicht geeft in de manier van werken bij Voys.