Verificatie

Je Duitse telefoonnummer(s) verifiëren

Vanwege vernieuwde regelgeving in Duitsland is het verplicht dat wij jouw Duitse telefoonnummer op de juiste manier registreren. Daarvoor hebben we gegevens van jouw bedrijf en een tekenbevoegde nodig.

Welke documenten hebben we nodig:

 1. Bewijs inschrijving bedrijf in het Duitse Handelsregister (Handelsregisterauszug / Bescheinigung der Gewerbeanzeige)
 2. Een kopie van een geldige ID-kaart of paspoort van een tekenbevoegd persoon binnen het bedrijf.

Formulier invullen

Vul het onderstaande formulier volledig in. Na het versturen gaan wij de documenten verifiëren. Indien alles akkoord wordt bevonden voor de juiste registratie, ontvang je hiervan een bevestiging. Ook wanneer het niet akkoord wordt bevonden, laten wij zo snel mogelijk van ons horen. Wij raden aan om deze richtlijnen van de rijksoverheid te volgen voor het uploaden van een legitimatiebewijs.

 • Upload hier je documenten. Dit kunnen er meerdere zijn. Bestanden mogen niet groter zijn dan 5 MB. Een foto of scan van ID-kaart of paspoort is voldoende. Privacy-gevoelige informatie, zoals het BSN-nummer, mag worden doorgehaald.

 • Sleep bestanden hierheen of

  Max. bestandsgrootte: 20 MB.

  • * Let op: Upload hier dus 2 losse bestanden: één bestand met de inschrijving in het Duitse handelsregister en één bestand met de legitimatiegegevens


  Helaas...

  De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

  Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

  We kunnen deze review zo niet vinden

  Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

  Kiyoh pagina!