Yealink T43U

Over de T43U

Makkelijk voor thuiswerkers en kantoorwerkers die regelmatig bellen en regelmatig doorschakelen naar collega’s. De Yealink T43U is een iets luxere versie van de T42U door het grotere display. Dit VoIP-toestel is eenvoudig in gebruik, heeft alle mogelijkheden die je nodig hebt en heeft een uitstekende geluidskwaliteit.

Dit kun je ermee

  • Schakel eenvoudig door
  • Zet een gesprek in de wacht
  • Voeg contacten toe aan het telefoonboek
  • Krijgt stroom via je internetkabel
  • Heeft de mogelijkheid om een headset aan te sluiten

€ 137,-

Deze prijs is inclusief configuratie en exclusief btw en verzending (€ 4,95 per bestelling)

Het toestel wordt geleverd inclusief adapter en gebruiksaanwijzing. Je hoeft het toestel niet meer zelf in te stellen, want wij zorgen dat het toestel automatisch wordt gekoppeld aan je account bij Voys. Sluit je Yealink aan en binnen een minuut kun je ermee bellen.

Yealink telefoon bestellen?

Ben je al klant bij Voys en wil je deze Yealink telefoon bestellen? Stuur een mailtje naar hallo@voys.nl en dan zorgen we dat je hem binnen twee werkdagen binnen hebt.

Nog geen klant?

Ben je nog geen klant bij Voys en wil je meer weten over onze diensten? Meld je dan binnen tien minuten aan aan of neem contact met ons op.

 

Meld je aan Meer over het aanbod

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!