Voys Plugin

Plugin

Beheer je telefonie razendsnel direct in de browser

Dit is de musthave voor elke gebruiker van Voys-telefonie. Met de gratis plugin beheer je je telefonie razendsnel direct in de browser. In een paar muisklikken wijzig je bereikbaarheid, klik-en-bel je nummers op elke webpagina en zie je de beschikbaarheid van je collega’s.

Klik en Bel

De plugin herkent telefoonnummers op elke webpagina en zet er vervolgens een groen telefoonhoorntje achter. Klik erop en je gekoppelde telefoon begint het nummer direct te bellen.

Bereikbaarheidbeheer

Wil je je binnenkomende gesprekken eenvoudig door laten schakelen naar je mobiele telefoon, of juist even niet bereikbaar zijn? Dat regel je in  je plugin met bereikbaarheidbeheer.

Beschikbaarheid collega’s

Met collega-inzicht zie je direct of je favoriete collega’s beschikbaar zijn of juist niet. Je kunt zoeken op naam of extensie en met één klik direct een collega bellen.

De voordelen van de plugin

✓ Bel nooit meer een verkeerd nummer

✓ Bespaar tijd, elke dag weer

✓ Zie of een collega beschikbaar is

Downloads

Downloads voor Chrome en Firefox

We hebben de plugin speciaal gemaakt voor Chrome en Firefox. Je kunt ze hier gratis downloaden.

Handleiding

Hulp bij de plugin

Het is vrij eenvoudig om de plugin in te stellen en eenvoudig in gebruik. Kom je er toch niet uit, of heb je vragen over het gebruik van de plugin, bel ons dan op 050 700 9920.

Ga naar de hulppagina's
Meer weten?

Vraag een offerte aan bij VoIP-provider Voys

Ben je geïnteresseerd in de telefonie-oplossing van Voys? Binnen een werkdag ben je bereikbaar op je nieuwe nummer  of krijg een vrijblijvende offerte binnen een werkdag.

Vrijblijvende offerte

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!