1 minuten leestijd

De Voys feestdagenhulp

Geplaatst op 21 december 2012

De feestdagen zijn in aantocht. Cadeaus worden ingepakt en kerstdiners worden samengesteld. Als bedrijf verstuur je op dit moment de laatste kerstpost en relatiegeschenken. Het is bijna tijd om te gaan genieten van twee gezellige dagen!

Kerstmelding

Nog één ding wat geregeld dient te worden. Je belplan aanpassen met een professionele kerstmelding voor tijdens de kerstdagen.

Als je als Voys-klant gebruik maakt van de module meldingen dan kun je gratis gebruik maken van een kerstboodschap die we hebben laten inspreken door onze spraakspecialist.

Tijdens de jaarwisseling hebben we een oud en nieuw melding die je kunt gebruiken.

Hoe moet dit?

Je vindt de meldingen op onze wiki. Je voegt ze vervolgens toe aan de geluidsbestanden in de beheeromgeving en maakt hier een melding voor aan. Koppel dit vervolgens via de routering aan je belplan en vanaf dan kunnen de feestdagen écht gaan beginnen!

Je kunt kiezen tussen het laten inspreken van een voicemail of het verbreken van de verbinding. Alternatieve vervolgstappen als een calamiteitendesk behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Module Meldingen

Maak je nog geen gebruik van de module meldingen? De module meldingen heb je al voor € 5,- per maand en € 25,- eenmalige aansluitkosten. Activeer de module eenvoudig zelf in de beheer omgeving of neem hiervoor contact op met je accountmanager op 050-7009999.


Geschreven door Mark Vletter

Nieuwste: 7 keuzes die we maakten bij de start van ons bedrijf en die ons later succesvol maakten Van 15 september


Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 13 oktober

Kan ik een vast nummer doorverbinden naar mijn mobiele telefoon?

Van 7 oktober

8 tips om je belplan in Freedom te optimaliseren