1 minuten leestijd

Freedom Internet: de nieuwe provider van internet, tv en telefonie

Geplaatst op 11 november 2019

Freedom is vanaf nu meer dan alleen ons cloudtelefonieplatform. Sinds vandaag deelt het Voys-platform de naam en de idealen met de nieuwe provider aangekondigd door actiegroep XS4ALL Moet Blijven. De nieuwe provider van internet, tv en telefonie draagt namelijk de naam Freedom Internet.

“Freedom draagt bij aan een beter internet. Technisch en maatschappelijk. Onze ambitie is om voorop te lopen en een bijdrage te leveren aan de (wereldwijde) ontwikkeling van nieuwe diensten op gebieden als privacy, veiligheid, open data en open source”, aldus de website van de nieuwe provider.

Nieuwe provider

Wellicht krijg je hier een déjà vu-gevoel van. ‘Wilden jullie bij Voys ook niet een internetprovider starten?’ Nee, dat wilden we niet. Wij wilden vooral dat het XS4ALL-gedachtegoed behouden bleef en een nieuwe provider starten leek ons daarbij het juiste plan. En dat bleek ook zo te zijn. Niet alleen besloot de actiegroep XS4ALL Moet Blijven dat er een nieuwe provider moest komen, ze haalden er ook binnen drie dagen de benodigde financiën voor binnen.

Voys ondersteunt Freedom Internet op meerdere manieren. We hebben bijgedragen aan de crowdfundingcampagne en daarnaast zijn we vooral op de achtergrond bezig geweest.

Telefonie

Freedom zal namelijk ook telefonie aanbieden. Die telefonie wordt straks geleverd over hetzelfde VoIP-platform dat Voys gebruikt en aanbiedt aan haar klanten. Daarnaast boorden we onze relaties en ons netwerk aan om te zorgen dat de juiste hardware op de snelste manier haar weg vindt naar de duizenden klanten die straks aangesloten worden.

Supporter worden?

Ook supporter worden van Freedom Internet? Dat kan vanaf vandaag. Voor 50 euro schrijf je je in en krijg je je eigen e-mailadres, zoals voornaam.achternaam@freedom.nl.


Geschreven door Mark Vletter

Nieuwste: 7 keuzes die we maakten bij de start van ons bedrijf en die ons later succesvol maakten Van 15 september


Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 29 september

5 tips voor meer telefoontjes van nieuwe klanten

Van 15 september

7 keuzes die we maakten bij de start van ons bedrijf en die ons later succesvol maakten