E-books

Bij Voys doen we het net een beetje anders dan bij andere bedrijven. Zo werken we zonder functies en bazen.

We krijgen regelmatig vragen over onze manier van werken, daarom hebben we er een aantal e-books over geschreven. Onze bibliotheek bestaat momenteel uit het Voys handboek en e-books over strategie en employer branding en hiring.

Lezen? Download de e-books hieronder. Gratis, natuurlijk.

Starten met zelfsturing

Ons nieuwste e-book is er eentje waaraan jij kunt meeschrijven. Starten met zelfsturing is een meeschrijfexperiment.

Iedereen die ervaring heeft met zelfsturing, nodigen we uit om kennis te delen en mee te schrijven. Zo creëren we samen hét boek over starten met zelfsturing. Wil je alleen lezen? Dat mag natuurlijk ook!

Strategie

Voorheen stond hier een linkje naar een e-book over strategie. Maar dat boek dateert uit 2019 en is niet meer up-to-date. Geen zorgen, we hebben de content geüpdatet en onderdeel gemaakt van ons boek Starten met zelfsturing.

Hoe zorg je ervoor dat iedereen binnen de organisatie hetzelfde doel voor ogen heeft? En hoe maak je strategie in een organisatie zonder managers?

Employer branding en hiring

Employer branding en hiring is één van de thema’s waarnaar we veel gekeken hebben. Hoe zorg je dat wat er binnen je organisatie gebeurt zichtbaar is voor de buitenwereld en potentiële nieuwe collega’s? En hoe zorg je dat gelijkwaardigheid ook verankerd zit in het sollicitatie- en hiring-proces? Omdat we deze vragen regelmatig hoorden tijdens spreeksessies besloten we hierover een e-book te schrijven.

Voys-handboek

Om het nieuwe collega’s wat makkelijker te maken in de wondere wereld die Voys heet, hebben we een boek geschreven. Dit boek is natuurlijk ook geschreven voor mensen die wat meer over Voys en onze manier van werken en organiseren willen weten.

Meer weten over Voys?

Dat kan! We hebben naast e-books nog veel meer over Voys geschreven.

Over Voys

Helaas...

De tijd van je nummerreservering is afgelopen.

Het is mogelijk dat één of meerdere van je gekozen nummer(s) inmiddels niet meer beschikbaar zijn, maak een nieuwe selectie.