Melding voor wachtrij nu ook in Engels

author image
Joris 29 juli 2008 0 min
Image placeholder

Ben je klant van Voys en maak je gebruik van de module Wachtrij? Goed nieuws: vanaf vandaag is het mogelijk om binnen de module Wachtrij gebruik te maken van Engelse standaardmeldingen.

Beschikbare meldingen

Voys heeft een scala aan standaardmeldingen in laten spreken, variërend van “Currently, there are … callers waiting to speak to a representative” tot “Your call is now next in line and will be answered by the next available representative” en “The estimated hold time is … minutes/seconds”. Als klant kun je gratis gebruik maken van deze meldingen als je de module Wachtrij hebt ingeschakeld.

Instellen van melding

Het instellen van een Engelse melding is gemakkelijk. Ga naar freedom.voys.nl en navigeer naar de module Wachtrij onder Beheer. Maak een nieuwe wachtrij aan of wijzig een bestaande wachtrij en voeg onder de kop ‘Meldingen Algemeen’ de gewenste melding toe. Dit kun je doen voor het startbericht, maar ook voor het bericht dat je wilt afspelen als de beller al een tijdje in de wacht staat.

Heb je vragen over het instellen van je wachtrij? Onze collega’s van Advies helpen je graag. Je kunt ze bereiken via 050 700 99 99.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!