0 minuten leestijd

Melding voor wachtrij nu ook in Engels

Geplaatst op 29 juli 2008

Ben je klant van Voys en maak je gebruik van de module Wachtrij? Goed nieuws: vanaf vandaag is het mogelijk om binnen de module Wachtrij gebruik te maken van Engelse standaardmeldingen.

Beschikbare meldingen

Voys heeft een scala aan standaardmeldingen in laten spreken, variërend van “Currently, there are … callers waiting to speak to a representative” tot “Your call is now next in line and will be answered by the next available representative” en “The estimated hold time is … minutes/seconds”. Als klant kun je gratis gebruik maken van deze meldingen als je de module Wachtrij hebt ingeschakeld.

Instellen van melding

Het instellen van een Engelse melding is gemakkelijk. Ga naar freedom.voys.nl en navigeer naar de module Wachtrij onder Beheer. Maak een nieuwe wachtrij aan of wijzig een bestaande wachtrij en voeg onder de kop ‘Meldingen Algemeen’ de gewenste melding toe. Dit kun je doen voor het startbericht, maar ook voor het bericht dat je wilt afspelen als de beller al een tijdje in de wacht staat.

Heb je vragen over het instellen van je wachtrij? Onze collega’s van Advies helpen je graag. Je kunt ze bereiken via 050 700 99 99.


Geschreven door Joris Beltman

Nieuwste: Kan ik een vast nummer doorverbinden naar mijn mobiele telefoon? Van 13 oktober


Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 17 november

We gaan verhuizen!

Van 22 november

Zakelijk Noord-Nederland zet zich in voor Groningen Airport Eelde