Vier nieuwe gezichten stellen zich voor

auteursafbeelding
Mark Vletter
29 juli 2008 Clock 2 min
Image placeholder

De afgelopen zes maanden verschenen er verschillende vacatures op de Voys website. Deze vonden via web, twitter, email en telefoon hun weg naar heel, heel, heel veel leuke kandidaten en dit heeft ons vier geweldige nieuwe collega’s gebracht. Dank voor het meedenken, e-mailen en tweeten. Graag stellen deze collega’s zich bij deze officieel aan jullie voor!

Miranda Smits

Miranda Smits

Na vijf jaar in het onderwijs gewerkt te hebben, ben ik sinds januari 2012 een nieuwe uitdaging aangegaan bij Voys Telecom. Als accountmanager neem ik het beheer van de klanten van Evelyn over en ik help nieuwe relaties.

In mijn vrije tijd mag ik bij mooi weer graag wielrennen. Bij koud of slecht weer wordt dit spinning. Ook doe ik graag leuke, gezellige dingen met vrienden.

Ik drink thee of een Wiener Melange en voor vragen bereik je mij via miranda.smits@voys.nl of 050-7009962.


Dennis Huisman

Na een kleine vier jaar BDO ben ik in januari begonnen als Controller bij Voys. In deze rol zorg ik dat alles wat ook maar enigszins met cijfertjes te maken heeft perfect de boeken in gaat. Chantal en Senta krijgen daarmee ondersteuning. Als Twinfield GURU zorg ik ook voor de maandelijkse rapportages en geef ik advies over procesverbeteringen op financieel gebied. Verder heb ik de subsidiewerkzaamheden van Jan-Arend overgenomen.

Verder lees ik graag ik mijn vrije tijd, doe ik aan fitness en wil ik dit jaar het mountainbiken of wielrennen weer oppakken. Tot slot rond ik binnenkort mijn accountancy opleiding af.

Voor vragen of opmerkingen bereik je mij via dennis.huisman@voys.nl of via 050-7009946.

Dennis Huisman

Joris Beltman

Joris Beltman

Mijn naam is Joris Beltman en ik ben in januari 2012 begonnen bij Voys Telecom als accountmanager. Het gaat niet lang meer duren en dan kan ik iedereen alles vertellen over VoIP-telefonie. Graag help ik klanten bij het uitzoeken van een VoIP-oplossing die helemaal aansluit bij de wensen van de organisatie. In de toekomst zal ik Jan-Arend gaan ondersteunen bij zijn partner werkzaamheden.

Naast mijn werk vind ik het mooi om op mijn racefiets een mooi tochtje te maken, maar dan alleen als het niet regent. Als je informatie wilt hebben over wat Voys voor jouw organisatie zou kunnen betekenen dan help ik heel graag. Over een kraakheldere verbinding ben ik bereikbaar op 050-7009961 en via e-mail op joris.beltman@voys.nl.


Giel Bouwman

Giel Bouwman is de naam. Sinds januari 2012 ben ik 3 dagen per week actief bij Voys als accountmanager. Naast mijn werk ben ik 2 dagen per week bezig met mijn HBO studie commerciële economie. De afgelopen 3 jaar ben ik werkzaam geweest als winkelspecialist bij de ANWB. Privé vind je me vaak op het water, bij vrienden of in de kroeg. Ook wielrennen, mountainbiken en klassieke auto’s hebben mijn interesse.

Bij vragen ben ik op dinsdag, woensdag en vrijdag bereikbaar op 050-7009964.

Je kunt ook mailen naar giel.bouwman@voys.nl.

Giel Bouwman

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?