Voys + Microsoft Teams

Voys + Microsoft Teams: Zo gebruik je de integratie

Microsoft Teams is een slimme tool voor online vergaderen en onderdeel van Office 365. Ideaal als je hybride of remote werkt en met collega’s wilt overleggen. Een-op-een of een groepsvergadering: het is allemaal mogelijk. En wat nu nog meer mogelijk en superhandig is: MS Teams koppelt naadloos met de zakelijke telefonie van Voys.

Voordelen van deze integratie

Balloon

Zakelijk bellen vanuit Office 365

Bel direct met je zakelijke account vanuit Office 365, zonder tussenkomst van andere software of toestellen.

Lightbulb

Eenvoudig in gebruik: geen extra software nodig

Het werkt supersimpel: eenmaal gekoppeld met Teams kun je direct je telefonie gebruiken en dit hoeft slechts één keer ingesteld te worden.

Headset

Op alle apparaten via de MS Teams app

Op elk apparaat waar je de MS Teams app gebruikt, zoals laptop, werkcomputer en smartphone kun je direct gebruik maken van de telefonie-integratie.

Zakelijk bellen met MS Teams

Veel bedrijven gebruiken Office 365 als softwaresysteem. Daarmee kiezen ze automatisch ook voor Microsoft Teams als tool voor online vergaderingen. Dat werkt prima voor intern gebruik, dus voor vergaderingen en het verder samenwerken met collega’s.

Maar bellen met mensen buiten de organisatie is standaard niet mogelijk met Microsoft Teams. Dat lost Voys voor je op. Met onze MS Teams Integratie bel je met je zakelijk nummer naar mensen binnen en buiten je organisatie.

Microsoft Teams koppelen aan je zakelijke telefonie

Als je wilt uitbellen met Microsoft Teams heb je een aanvullende licentie nodig van Microsoft, namelijk de Phone System licentie. Heb je die? Dan kun je aan de slag als de licentie gekoppeld is aan de juiste gebruiker.

Voor de koppeling tussen Microsoft Teams en de zakelijke telefonie krijg je altijd hulp van ons technische supportteam. Wij zorgen dat er aan de achterkant een administrative user wordt aangemaakt, daarna stellen we je telefonie voor jou in en zo krijg jij alle tools om uitgaand te bellen. Uiteraard raden we  aan om een headset met een goede microfoon te gebruiken (net als je gewend bent met online meetings).

Zo werkt de Microsoft Teams Integratie 

MS Teams is geen product van Voys, maar werkt wel perfect samen met onze zakelijke telefonie-oplossing. Wil jij bellen met MS Teams met jouw zakelijke nummer? Volg dan deze stappen. 

Nog geen zakelijk telefoonnummer?

Met een zakelijk telefoonnummer van Voys bel je eenvoudig met klanten en collega’s in Microsoft Teams. Vraag nu een zakelijk telefoonnummer aan en integreer jouw zakelijke telefonie met MS Teams.

Vraag meer informatie aan Arrow long right