Voys levert Free Seating

auteursafbeelding
Mark Vletter
29 juli 2008 Clock 0 min
Image placeholder

De mogelijkheden van Free Seating

Wat is het?

Voys levert sinds kort in combinatie met Hosted VoIP de dienst Free Seating! Met deze dienst is een medewerker niet gebonden aan een vaste werkplek. Het telefoonnummer wordt niet gekoppeld aan een VoIP account, maar aan een medewerker. Medewerkers kunnen vervolgens op een willekeurige VoIP telefoon binnen het bedrijf inloggen en zijn vanaf dat moment intern en extern bereikbaar op dat toestel.

Hoe werkt het?

Free Seating is ideaal voor bedrijven waar medewerkers geen vaste werkplek hebben en wanneer zij vaak onderweg of thuis aan het werk zijn. Als een medewerker zich uitgelogd van het IP toestel, worden gesprekken automatisch doorgeschakeld. Binnenkomende gesprekken worden dan doorgestuurd naar bijvoorbeeld de mobiele telefoon van de medewerker, een thuisnummer of eventueel de receptie. Naast de bovenstaande mogelijkheden biedt Free Seating dezelfde voordelen als een VoIP account.

Meer informatie?

Denk je dat Free Seating een goede oplossing voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?