Zakelijk gebruik van VoIP blijft groeien

author image
Mark Vletter 29 juli 2008 0 min
Image placeholder

VoIP gebruik bij bedrijven groeit

Het aantal bedrijven dat belt via VoIP blijft groeien. In 2006 gebruikte 13% van de bedrijven in Europa VoIP. In 2007 was dit al 24% volgens Forrester. Marketcap deed begin 2009 een onderzoek, waaruit bleek dan 28% van de Nederlandse bedrijven vanaf 20 medewerkers gebruik maakt van IP-telefonie. De telecom- en nutsbedrijven en de gezondheidszorg maken het meest gebruik van VoIP of IP-telefonie.

Groei bij Voys

Ook bij Voys zien we dat de vraag naar VoIP producten aanhoud. In de eerste 3 maanden van 2009 steeg het aantal VoIP klanten met 15% tot 20% per maand. Voys heeft ook steeds meer klanten met minder dan 20 medewerkers die kiezen voor VoIP. Zij zien de voordelen van VoIP en kunnen genieten van de lage investeringskosten en flexibele mogelijkheden die VoIP hen biedt.

Vooruitzicht tweede helft 2009

Voor 2009 verwachten we daar eerlijk gezegd ook geen verandering in. VoIP is voor veel bedrijven een kostenbesparende telefonieoplossing en de investeringskosten zijn veel lager dan bij traditionele telefonie. Daarnaast sluiten de mogelijkheden van VoIP beter aan bij de wensen van een moderne organisatie.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!