VoIP telefonie: Voice over IP

VoIP bellen

VoIP is een afkorting voor Voice over Internet Protocol. Of in andere woorden: bellen via het internet. Het is goedkoper en flexibeler dan een traditionele telefooncentrale, omdat je alle functies in de cloud hebt.

Stap over op VoIP bellen

Voys is het eerste bedrijf in Nederland dat 18 jaar geleden VoIP bellen ontwikkelde. Ook nu bieden we nog steeds voordelige telefonie via het internet voor jouw bedrijf. Wij regelen alles voor jouw zakelijke VoIP-telefonie: van de telefoonnummers tot de telefoonlijnen, nummerbehoud en vele aanvullende functionaliteiten. En dat voor een laag vast bedrag per maand, afhankelijk van jouw bedrijfsgrootte.

Voordelen van VoIP bellen

Het voordeel van telefonie via het internet voor bedrijven is dat je telefooncentrale in de cloud zit en dat het daarin goedkoper is dan een ‘vaste’ telefooncentrale. Daarbij is VoIP bellen via Voys per dag opzegbaar. Verder kun je met de telefonie van Voys heel eenvoudig en snel je bereikbaarheid en instellingen zelf aanpassen.

Veel mooie kleine en middelgrote bedrijven kiezen voor telefonie van Voys. We zijn dan ook trots op ruim 4000 reviews met een gemiddeld klantcijfer van een 9.

Bereken jouw voordeel

Volledige vrijheid

Met VoIP zakelijk van Voys geef je jouw organisatie volledige vrijheid. Zo kan bijvoorbeeld iedere gebruiker online zelf zijn of haar bereikbaarheid beheren in de online beheeromgeving van Voys.

VoIP diensten

Alle VoIP diensten zijn per dag te activeren én op te zeggen. Binnen een paar minuten heb je het geregeld. Een aantal populaire VoIP diensten zijn:

  • Een nieuwe medewerker toevoegen
  • Een extra melding instellen
  • Het instellen van een keuzemenu

Kom je er niet uit? Dan staan onze collega’s voor je klaar!

Of lees Wat is VoIP en VoIP betekenis.

VoIP bellen, tarieven en besparingen

Beter bereikbaar en lagere kosten

Bellen via VoIP telecom is voordeliger én geeft je organisatie meer mogelijkheden. Daardoor ben je beter bereikbaar voor jouw klanten. Voor een overzicht van de gesprekstarieven of een kostenoverzicht ga je naar onze kostencalculator. Hier kun je berekenen wat je ongeveer gaat betalen aan VoIP telecom als klant van Voys.

Let op: dit is een indicatie. Voor een juist overzicht kun je altijd contact opnemen met één van onze collega’s of een offerte voor VoIP aanvragen. Die is vrijblijvend en ontvang je al binnen één werkdag!

VoIP voor jouw organisatie?

Je bent in goed gezelschap. Ruim 9000 ondernemers gingen je voor.

Neem de tour
Kosten & klant worden

Telefonie in the cloud

Telefonie in the cloud noemen we ook wel hosted VoIP. Dat betekent dat je gebruikmaakt van een stukje van ons telefonieplatform. Voys verzorgt het onderhoud, de upgrades en back-ups. Het enige dat jij hoeft te doen is jouw toestel aansluiten op je internetverbinding en een belplan instellen in je online beheeromgeving. Heb je een eigen VoIP- of IP-centrale? Dan kun je een SIP-trunk afnemen bij Voys.

Als klant van Voys kun je standaard gebruik maken van vele handige gratis VoIP-diensten die je online telefooncentrale biedt, zoals het instellen van belgroepen en doorschakelen naar een ander vast of mobiel telefoonnummer. Daarnaast kun je jouw diensten voor een aantrekkelijke prijs verder uitbreiden met modules zoals een wachtrijfunctionaliteit of een keuzemenu.

Telefonie via Voys is zeer veilig. Alle gesprekken zijn end-to-end versleuteld. Daarnaast zijn al onze services redundant uitgevoerd, wat inhoudt dat wanneer er een server uitvalt, een andere server het direct overneemt.

VoIP telefoons

Voor het bellen via VoIP heb je telefoons nodig die je kunt aansluiten op het internet, ook wel VoIP-telefoons genoemd. De diensten van Voys zijn met alle bestaande VoIP-telefoons te gebruiken en je kunt ook nieuwe telefoons bij ons aanschaffen. Naast VoIP-telefoons, kun je ook eenvoudig gebruik maken van de Voys App en de Voys Webphone.

Binnen een dag actief!

Klant worden bij Voys en VoIP aanvragen? Je telefonie kan binnen een dag actief zijn. Je kunt ook zelf modules aan- of uitzetten in je eigen online beheeromgeving. Alle diensten van Voys kun je per dag aanvragen en opzeggen. Zo ben je wel verbonden, maar niet gebonden. Vraag een offerte aan of sluit jezelf direct aan!

Meer weten over VoIP telefonie?

Wil je meer lezen over VoIP telefonie en hoe Voys deze diensten aanbiedt? Neem dan een kijkje op onderstaande pagina’s.

Voice over IP kosten

Je betaalt abonnementskosten voor je telefoonnummers, het aantal toestellen dat je gebruikt en de eventuele extra’s. Al deze kosten vind je onder Prijzen. Hier kun je ook een berekening maken voor jouw specifieke situatie.

Bereken je kosten