VoIP telefonie: Voice over IP

Stap over op VoIP bellen

VoIP bellen met Voice over IP telefonie van Voys is voordelige telefonie via het internet voor jouw bedrijf. Wij regelen alles voor jouw zakelijke VoIP-telefonie: van de telefoonnummers tot de telefoonlijnen, nummerbehoud en vele aanvullende functionaliteiten. Het voordeel van telefonie via het internet voor bedrijven is, omdat je een telefooncentrale in de cloud hebt, dat het goedkoper is dan de traditionele telefooncentrale. Daarbij is VoIP bellen per dag opzegbaar.

Veel mooie kleine en middelgrote bedrijven kiezen voor telefonie van Voys. We zijn dan ook trots op ruim 3000 reviews met een gemiddeld klantcijfer van een 8.9.

  • MKB & ZZP

    Telefonie op maat voor jouw organisatie. Kies zelf uit alle mogelijkheden van onze geavanceerde online telefoniecentrale.

  • Grootzakelijk

    Voor bedrijven met meer dan 50 medewerkers hebben we alles in huis om aan de telefoniewensen van jouw organisatie te voldoen.

Freedom = fijn!

Met VoIP zakelijk van Voys geef je jouw organisatie volledige vrijheid. Zo kan bijvoorbeeld iedere gebruiker online zelf zijn of haar bereikbaarheid beheren in Freedom: de online beheeromgeving van Voys.

Bovendien zijn alle diensten per dag te activeren én op te zeggen. Een nieuwe medewerker, een extra melding of het instellen van een keuzemenu: binnen een paar minuten heb je het geregeld. Kom je er niet uit? Dan staan onze collega’s voor je klaar! Wat is VoIP en VoIP betekenis.

VoIP bellen, tarieven en besparingen

Beter bereikbaar en lagere kosten

Bellen via VoIP is voordeliger én geeft je organisatie meer mogelijkheden. Daardoor ben je beter bereikbaar voor jouw klanten. Voor een overzicht van de gesprekstarieven of een kostenoverzicht ga je naar onze kostencalculator. Hier kun je berekenen wat je ongeveer gaat betalen als klant van Voys.

Let op: dit is een indicatie. Voor een juist overzicht kun je altijd contact opnemen met één van onze collega’s of een offerte voor VoIP aanvragen. Die is vrijblijvend en ontvang je al binnen één werkdag!

VoIP voor jouw organisatie?

Je bent in goed gezelschap. Ruim 9000 ondernemers gingen je voor.

Neem de tour
Kosten & klant worden

Hosted VoIP

Telefonie in the cloud noemen we ook wel hosted VoIP. Dat betekent dat je gebruikt maakt van een stukje van ons telefonieplatform. Voys verzorgt het onderhoud, de upgrades en back-ups. Het enige dat jij hoeft te doen is jouw toestel aansluiten op je internetverbinding en een belplan instellen in Freedom. Heb je een eigen VoIP- of IP-centrale? Dan kun je een VoIP-trunk afnemen bij Voys.

Als klant van Voys kun je standaard gebruik maken van vele handige gratis diensten die Freedom biedt, zoals het instellen van belgroepen en doorschakelen naar een ander vast of mobiel telefoonnummer. Daarnaast kun je jouw diensten voor een aantrekkelijke prijs verder uitbreiden met modules zoals een wachtrijfunctionaliteit of een keuzemenu.

Binnen een dag actief!

Klant worden bij Voys en VoIP aanvragen? Je telefonie kan binnen een dag actief zijn. Je kunt ook zelf modules aan- of uitzetten in Freedom: je eigen online beheeromgeving. Alle diensten van Voys kun je per dag aanvragen en opzeggen. Zo ben je wel verbonden, maar niet gebonden. Vraag een offerte aan of sluit jezelf direct aan!

Wat kost het?

Je betaalt abonnementskosten voor je telefoonnummers, het aantal toestellen dat je gebruikt en de eventuele extra’s. Al deze kosten vind je onder Prijzen. Hier kun je ook een berekening maken voor jouw specifieke situatie.

Bereken de kosten